Tegnap reggel megjön-érzés, majd elmúlt, ma újra érzem; lehet még baba? Teák befolyásolhatják?
A napokban nem kellene megjönnie, én szombatot számoltam, ciklus.hu vasárnapot, de akár még a hétfő-kedd is belefér, nem tudom pontosan. Tegnap reggel megjön érzésre ébredtem, ami a délelőtt folyamán el is múlt teljesen. Pár napja nagyon fel voltam puffadva, de már az is alábbhagyott. Ma újra érzem a megjön érzést, de nem olyan erősen, mint menszikor szoktam.
Lehet még baba? Vagy lehet, hogy a teák kavartak be? Cickafarkot és palástfüvet ittam, a palástfüvet tegnap előtt hagytam abba.
Nem úgy van, hogy a cickafarkot csak a ciklus első felében szabad inni, ha babát akarunk? Később akadályozza a beágyazódást...
Egyébként velem is ez volt pár napja, puffadtam, fájt a mellem, hol elmúlt, hol visszajött. Azután tegnap megjött, pedig én sem vártam. Arra gondolok, hogy az ünnepek alatt elég passzív az ember: nem mozog, sokat eszik - emiatt kicsit lelassul, és talán egy-két nappal meghosszabbodik a ciklusa. Egy méregtelenítés aktuális lenne, mert a mellfájdalom, puffadás a sok bevitt cukor miatt is lehet.
De, igy ittam en is a teakat,ahogy irtad. A palastfuvet viszont most abbagytam, mert olvastam olyat,h valakinek attol nem jott meg..
Nekem a puffadaa mar alabbhagyott, a.cicim nem.faj semmivel jobban, mint menszi elott. Viszont a megjon erzes is hullamzo. Azt hiszem mostmar tesztelek. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!