A napközben mért hő is mérvadó lehet?
Két napja késik a mensim. Eddig még nem csináltam tesztet, mert különösebben nem is gondoltam rá hogy baba lehet a dologban. De kezdek gyanakodni... fáradtság, puffadás, émelygés, folyton fázom... GOndoltam megmérem a hőmet, hüvelyben 37,4 volt. A napközbeni hő is számít, vagy csak a reggeli a mérvadó?
Nem terveztünk most babát a párommal, mert van egy 14 hónapos kisfiam, de ha jön hát örömmel fogadjuk! :D
Szia!
Én ugy tudom, hogy csak a reggeli hő számít, mivel akkor még a nyugalmi állapotban lévő hődet mutatja.
Huh, én már tesztelnék a helyedben, nem birnám a várakozást!!!
22 hetes km.
Köszi a választ!
Ma, de legkésőbb holnap veszek egy tesztet. Majd megírom mit mutatott! :D
Várom a fejleményeket!!!
1. voltam!
Elvileg a reggeli a mérvadó. Én annó nem hőmérőztem, nem terveztük a babát a férjemmel (pontosabban még pár hónapot akartunk várni míg megcsinálok egy tanfolyamot és megszakítással védekeztünk) de teherbe estem. A nem várt előtt már kb 4 nappal olyan álmosság volt rajtam, hogy állva el tudtam volna aludni. Én csak akkor alszom délután ha beteg vagyok, amúgy nem szoktam. Megmértem a hőmet hónaljban délután és 37,6 volt. Csodálkoztam, hogy hát nem vagyok beteg, mitől lehet ennyi. Majd egy barátnőm kérdezte hogy nem vagyok-e terhes. Aztán olvasgattam a neten, rátaláltam erre az oldalra, így megmértem reggel, 37,1 volt. Amikor késett, akkor is ennyi volt, így este 1 napos késésnél teszteltem és pozitív lett. Nagy volt az öröm, bár sajna elvetéltem. De azóta már boldog anyuka vagyok, van egy 6 hónapos kislányom.
Szóval elvileg nem mérvadó, reggel mérd meg és csinálj tesztet mert így hogy késik, simán lehet baba! :)
Üdv. (L)
sziasztok!
Ma megjött a vérzésem, sajnos nincs baba! :(
Érdekes mert nem volt tervben, mégis olyan jó érzés volt hogy lehet hogy úton van a kistesó!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!