Baba vagy menszesz jele?
Holnapr nem várom, tegnap óta érzek szurkálásokat a méhemben. Ma egyre gyakrabban, és apróbb, kellemetlen nyilalasokat is. Viszont nem csak a méhnél, hanem hüvelyben is.
Ez vajon terhesség jele lehet? Első terhessegemben ezek csak 1 hétre a pozi teszt után kezdődtek. Viszont menszinek semmi jele.
Nekem most nem volt barnázásom, pedig minden menszesz előtt szokott lenni. Semmi tünetem nincs, pedig ilyenkor már fáj a fejem. Első terhességnél is az volt a tünetem, hogy nincs menszis tünetem :) Akkor ugyanígy nem fájt a fejem, a hangulatom sem romlott el, nem fájt a mellem, ne voltam folyton éhes. Csak utána esett le, hogy jé, tényleg, most elmaradtak...
Kíváncsi leszek, leghamarabb hétfőn tesztelek!
Köszi, megy a drukk Neked is! :)))
Igen, nekem is előtte való nap szokott barnázás lenni, de sem tegnap, sem ma semmi. Legkésőbb holnap (nem) kellene megjönnie.
Jót nevettem, én ugyanígy megvettem pénteken egy csomag betétet, mondván nem iszok előre a medve bőrére :D De remélem várat magára a felhasználása :)
Szia!
Mi újság nálad? Mikor fogsz tesztelni??
Én ma délelőtt megjön érzésre ébredtem, de el is múlt teljesen! Most jelenleg semmi tünetem nincs, jó a hangulatom is. A puffadás is alábbhagyott, most nem feszít-szúr úgy. Nagyon kíváncsi leszek! (első terhességnél ugyanez volt). Ha holnapig semmi, akkor délelőtt veszek teszteket és tesztelek egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!