Elolvasnátok csajok, érdekelne hogy ki tapasztalt már ilyet! Figyelt ciklus Mensi késés, kevés mensi folyás. Stb Bőven lent! Lehetséges a baby?
Vezetem a menseszem a ciklus. hun és szeretnénk is kistesót! Voltunk eggyütt jó időben... :)
Fél éve mindig 25 v 26. Napra jön meg a menseszem, dec. 28.-án kellett volna, de január elsején jött meg és elég kevés mennyiség 4. e reggelre már épp csakk egy pötty, mellette érzékeny a mellem néha kis hányinger előfordul de nem számottevő. Kedden 5.én csináltam tesztet de negatív viszont szerdán már úgy keltem h fehér folyásom van a mai napig a mellem még mindig érzékeny kicsit, nyilalgat! Szerintetek mégis baba lenne? Van vkinek hasonló tapasztalata? Mi lett az eredménye?
Nekem volt így, a várt menzesz után pár nappal igen kevés pecsételés - és két hét múlva pozitít teszt (késöbb kiderült, hogy ikrek)
Pár nap vagy egy hét múlva tesztelj újra, lehet, hoyg még nem elég magas a hormonszint.
Remélem, neked is sikerül, mégha nem is feltétlen kettö egyszerre :)
Utolsó válaszoló, ha esetleg olvasod még!
Mikor és miért teszteltél annak ellenére h megvolt? Mikor lett pozi a teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!