Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszámolná valaki a Jónás...

Kiszámolná valaki a Jónás napjaimat?

Figyelt kérdés

Sehogy sem sikerül,hülye vagyok angolból.1986.06.20. 11:20-kor születtem Kazincbarcikán

Ha lehet ne a linket rakjátok már létszi hanem a napokat írjátok le.Köszi

2010. márc. 26. 10:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem Barcikán lakom hanem a környékén egy kis faluban.Mi most márciusban pont egy éve,hogy próbálkozunk.Szedem Clostylbegitet.Használok ovulációs naptárt,igyom a gyógyteákat,de semmi.Ezért gondoltam,hogy megpróbálom ezt a módszert is és ha ez sem lesz eredményes irány a kivizsgálás.Ja és még egy Gynevac kúrám lesz a napokban.Hát ennyi.
2010. márc. 26. 11:31
 12/21 anonim ***** válasza:
A 11:14-es válaszolónak teljesen igaza van!
2010. márc. 26. 11:48
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

persze nem vagyok senki. de számtalanszor kiakadok az emberek butaságán a sok Jónás módszeres kérdésen. és utána dereng neki valami: nem baj, ha menstruáció napjaira esik? most erre mit lehet mondani?

nem, nem baj. ha hiszel benne, akkor működik. kb ennyit.

2010. márc. 26. 11:49
 14/21 anonim ***** válasza:

11:49 vagyok

hozzátennék még valamit: az emberek annyi minden nem bizonyított dologban képesek hinni... ugyanakkor megkérdezed: Istenben hisznek-e? nagy részük állítom Isten létezését tagadja. de azért hisz: jósnőben, asztrológiában, szellemekben. így összességében vagyok kiakadva a dolgokon. bocs, hogy offolok.

2010. márc. 26. 11:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondom, hogy nincs igazad, de ha ezer nőből egynek bejön, akkor miért ne adjuk meg a lehetőséget a kérdezőnek, hogy ő legyen az az egy? Hány olyan babára vágyó nőről tudunk, aki annyira bízott a Jónás-módszerben, hogy elfelejtett parázni, meg görcsölni a babán, így össze is jött? Nem mindegy, hogy a módszer volt sikeres, vagy az, hogy hitt benne, és ezért nem görcsölt?

Akik gyakorolják a módszert, azoknak meg lehet szépen is mondani, hogy ez sem tuti módszer, nem kell egyből baromságot kiáltani. Sosem tudhatod, kinek mi jön be.

2010. márc. 26. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
ebben egyetértek veled. ha ez egy eszköze annak, hogy valaki ne görcsöljön, kiegyensúlyozott legyen, akkor valóban, miért ne. ártani nem árt. kérdező, te is nyugodtan nézegesd a Jónás naptárat. nekem meg megmarad érdekességnek.
2010. márc. 26. 12:46
 17/21 anonim ***** válasza:
12:01 te vagy az első válaszoló, ugye? sokszor látom, hogy írsz ide. nagyon szimpatikus válaszokat szoktál adni. sok mindenkinek segítettél már több témában is. azt hiszem nekem is pár kérdésben. innen is köszönöm.
2010. márc. 26. 12:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen, én voltam, csak most nem volt türelmem átmásolni a névjegyemet, de nem szoktam elbújni:D

Mindenkinek nagyon szép napot, és jó babázást!

ҝ

2010. márc. 26. 13:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Szerintem minden képpen megér egy próbát hiszen nekem volt olyan hónap,hogy majdnem minden nap szeretkeztünk mégsem sikerült.A jónás napjaim majdnem mindig a menstruációs napjaimra esnek és bizony akkor soha nem szeretkeztünk még lehet,hogy pont ez lesz a siker titka.Igaz,hogy az orvostudomány szerint erre kicsi az esély de azt olvastam,hogy minden családban legalább egy nő a menstruáció napján esik teherbe,és itt is olvastam már sok olyan nőrő akiknek szintén azokra a napokra esett a teherbeesés valószínűsége.
2010. márc. 26. 13:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Pontosan.Soha ne mond hogy soha!!Csak hinni kell benne és sikerülhet.A többi besavanyodottal meg nem kell foglalkozni.Sok sikert!
2010. márc. 26. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!