Kiszámolná valaki a Jónás napjaimat?
Sehogy sem sikerül,hülye vagyok angolból.1986.06.20. 11:20-kor születtem Kazincbarcikán
Ha lehet ne a linket rakjátok már létszi hanem a napokat írjátok le.Köszi
persze nem vagyok senki. de számtalanszor kiakadok az emberek butaságán a sok Jónás módszeres kérdésen. és utána dereng neki valami: nem baj, ha menstruáció napjaira esik? most erre mit lehet mondani?
nem, nem baj. ha hiszel benne, akkor működik. kb ennyit.
11:49 vagyok
hozzátennék még valamit: az emberek annyi minden nem bizonyított dologban képesek hinni... ugyanakkor megkérdezed: Istenben hisznek-e? nagy részük állítom Isten létezését tagadja. de azért hisz: jósnőben, asztrológiában, szellemekben. így összességében vagyok kiakadva a dolgokon. bocs, hogy offolok.
Én nem mondom, hogy nincs igazad, de ha ezer nőből egynek bejön, akkor miért ne adjuk meg a lehetőséget a kérdezőnek, hogy ő legyen az az egy? Hány olyan babára vágyó nőről tudunk, aki annyira bízott a Jónás-módszerben, hogy elfelejtett parázni, meg görcsölni a babán, így össze is jött? Nem mindegy, hogy a módszer volt sikeres, vagy az, hogy hitt benne, és ezért nem görcsölt?
Akik gyakorolják a módszert, azoknak meg lehet szépen is mondani, hogy ez sem tuti módszer, nem kell egyből baromságot kiáltani. Sosem tudhatod, kinek mi jön be.
Igen, én voltam, csak most nem volt türelmem átmásolni a névjegyemet, de nem szoktam elbújni:D
Mindenkinek nagyon szép napot, és jó babázást!
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!