Kiszámolná valaki a Jónás napjaimat?
Sehogy sem sikerül,hülye vagyok angolból.1986.06.20. 11:20-kor születtem Kazincbarcikán
Ha lehet ne a linket rakjátok már létszi hanem a napokat írjátok le.Köszi
03.28L
04.26F
05.25L
06.24F
07.23L
08.22F
09.20
10.20
11.19
12.19.
2011.01.17
02.16
Ahová nem írtam nemet, ott bármelyik nemű baba sikerülhet:)
ҝ
Ja, és persze az ezeket a napokat megelőző 3 napon kell együtt lennetek:) A mostanira már elkezdhettek gyúrni, sőt, már tegnap elkezdhettétek volna, de hátha így is elég lesz:D
ҝ
igen hallottam már, sőt ezen az oldalon is olvastam többeknél, hogy sikerült:) Persze ez sem 100%, de semmi nem az:) Ez a módszer kb. 15-20%-al növeli az esélyt, de az is tök jó!:)
Mindenesetre drukkolok!
Tény, hogy orvosilag a Jónás módszer nem bizonyított, kezeljétek inkább érdekességképpen a dolgot. De ha valaki szeretne ebben hinni, akkor kik vagytok ti, hogy baromságozzátok? És ha együtt vannak egy hónapban 10-szer, és összejön a baba, nem mindegy, mi volt az oka? És ha a nők x%-a hisz benne, és állítja, hogy azon a napon fogant a gyereke, az nektek miért fáj?
Azt vallom, hogy ha erősen hiszel valamiben, az segíthet közelebb jutni a célodhoz, és eszerint is élek, soha nem mondom semmire, hogy baromság, mert ha egy ember is van, akinek így sikerült, akkor az is több, mint a semmi. Annyira ellene vagytok, hogy valaki bízzon olyan dologban is, aminek nincs reális háttere? Miért? Egy halálos betegségben szenvedő embernek sem mondja senki, hogy baromság hinnie a felépülésben, mert nincs gyógyszer a bajára, hanem biztatják, hogy legyen ereje élni, mert élni akarás nélkül a gyógyszer sem segít!
Bocsi, ha bárkinek megbántom az érzékenységét, az sem érdekel, ha lepontoztok, de szerintem alap, hogy tiszteletben tartom azt, hogy a másik hisz valamiben, hiszen az Ő dolga!
Mindenkinek szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!