Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől ugorhatott meg ilyen...

Mitől ugorhatott meg ilyen hirtelen a Tsh? 23. Napi vérvétel

Figyelt kérdés
A progeszteron szintem 37,2 nmol lett. Peteérésem biztos volt a 16. napon. De a Tsh miatt aggódom, a gyönyörű 0,87 -es eredményről felugrott 3,2-re. Pedig mindent ugyanúgy csinálok ahogy eddig. Alulműkődésem van. Babát szeretnénk. Azt olvastam, hogy terhességnél jobban dolgozik a pajzsmirigy és alulműködésnél emelkedik a Tsh. Ez igaz? Hétfőn vagy kedden kellene megjönnie. Nektek, hogy alakult a Tsh és progi érték kora terhességnél? Reménykedjek vagy ne. Ja, keddtől csütörtökig nagyin fájt a hasam, görcsölt, szúrt. A derekam is leszakadt. Ma már nem csak most húzódik mind a két oldalt. Nem tudom mire vélni.

2016. jan. 8. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6 fölé ment az első trimeszterben, aztán lement 2,4-re, gyógyszert nem szedtem, csak jódot. Szóval igen, terhesség elején jobban dolgozik a pajzsmirigy.
2016. jan. 8. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :) Akkor emiatt most nem aggódom, úgyis szerdán megyek vissza kontrollra. Hétfőb meg tesztelek, hátha. A progiberedménynek örülök nagyon csak azt nem tudom, hogy egy esetleges terhességhez elég ez a szint.
2016. jan. 8. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigybetegség miatt kiszedték a pajzsmirigyem, mikor terhes lettem, az orvos javaslatára meg kellett emelni a pajzsmirigypótlás mértékét, mert ilyenkor tényleg több hormonra van szükség. Nekem is megugrott kissé, de szerintem a 3,2 nem vészes még, nyugi. (valahol 4 körül van a határ, labortól is függ, és sokan esnek teherbe 2 feletti TSH-val is, nekem is úgy sikerült)
2016. jan. 9. 09:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor nem aggódom túl :)
2016. jan. 9. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!