Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez terhesség?...

Szerintetek ez terhesség? Vérvétel kimutatná már?

Figyelt kérdés

Szeptember 5-én megszakításossal közösültünk..elvileg nem élvezett belém 23-a körül kellett volna megjönnie.. csináltam 3 negatív tesztet.

Az alhasam néha szurkálódik és kutyorog-bugyborékol, nőtt a mellem és 2 éjszaka is levert a víz, rengeteget stresszelek hogy terhes vagyok e vagy sem, nagyon szorongok néha csak azt veszem észre hogy már fél perce nem vettem levegőt,sokszor sírni is elkezdek, ha jövő héten se jön meg elmegyek házi orvoshoz, ő beutalhat olyan vérvételre ami esetleg kimutatná? Mer olvastam, hogy az UH az még nem biztos kimutatná.

Légyszi ne bunkóskodjatok, tudom hogy megérdemelném de így is a sírás kerülget:(

a tesztek pregimax és movo romed volt

2015. okt. 31. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szeptemberi aktus ota boven kimutatna a teszt.Nem hiszem hogy terhes lennel ha azota nem volt olyan alkalom amibol terhes lehetnel. :) De igen vervetel kimutatna ha terhes vagy.Inkabb mas valami lehet a hatterben szerintem.
2015. okt. 31. 14:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, az a helyzet hogy nekem nem szoktot se késni se kimaradni és olvastam hogy volt akinek a 9. hetében mutatott a teszt pozitívat..a jövő héten ismét tesztelek legalább 2x
2015. okt. 31. 14:40
 3/5 A kérdező kommentje:
nem is szeptemberi volt az aktus bocsi!! Hanem e hónap :( de buta vagyok
2015. okt. 31. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ertem :D Nem lehet hogy kesobb volt ovud mint gondoltad es nem is kesik a verzes csak kimaradt? Esetleg ebredesi hot nezhetnel reggel vagy mehszajat este hogy abbol valamire tudj kovetkeztetni :) Remelem tudtam segiteni.
2015. okt. 31. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:

A méhszájam amúgy kemény volt és jól elérhető, aztán másnapra megjött :)

Köszi mindent:)

2015. nov. 3. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!