Letezik olyan Magyarorszagon, hogy egy par lemond a lefagyasztott embriojarol ismeretlen javara, mert mar nem akarnak tobb gyereket?
Nem gondoltam rá.
Eddig minden stimulálás során volt leszívott petesejt. Ugyan nem sok, de volt. Embrióink is voltak. Alkalmanként 1. Én ezzel az eredménnyel is elégedett voltam.
Nekem mindig csak 1 kellett, de a befejezések már nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna.
Persze, nagyon jó lett volna, ha van a fagyasztóban 10-15 embrió, amiből havonta 2 db-ot elővéve folyamatosan próbálkozhattunk volna, de nem így történt.
Egy szónak is száz a vége: amíg van saját (még ha csak 1 db is), addig nem gondolok a donációra.
Megkérdezhetem, hogy neked miért van szükséged donor embrióra?
Tul koran oregedtek a peteim, van ilyen szindroma... :( Holott a korom bem indokolta volna.
Utana neztem, Mo-on nem mondanak le az emberek az embryokrol, sokaknak van 2-6 is lefagyasztva, eltelik tiz ev es kidobaljak oket. Szornyu meg kimondani is. Kulfoldon sokkal altalanosabb, elfogadotabb, hogy ha van 2-3 egeszsefes gyermekunk, akkor adomanyozunk... Csak kint nagyon sokba kerul minden....
Sajnálom!
Nehéz kérdés ez, hogy mi legyen az embriókkal. Én személy szerint adományoztam volna, viszont a férjem nem. Nem szeretett volna azzal a tudattal élni, hogy valahol él x gyerekünk. Ez volt az ő álláspontja, én elfogadtam. Végülis aztán a sors egyébként is eldöntötte: se adományozás, se kidobás, de még fagyasztás sem.
Sok sikert kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!