Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Letezik olyan Magyarorszagon,...

Letezik olyan Magyarorszagon, hogy egy par lemond a lefagyasztott embriojarol ismeretlen javara, mert mar nem akarnak tobb gyereket?

Figyelt kérdés
Engem, mint fogado fel erdekelne anonym.

2016. jan. 7. 07:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:-( sajnálom.Te nem gondoltál petesejt donációra (ill. fogadásra)
2016. jan. 8. 11:40
 12/15 VeDi84 ***** válasza:

Nem gondoltam rá.

Eddig minden stimulálás során volt leszívott petesejt. Ugyan nem sok, de volt. Embrióink is voltak. Alkalmanként 1. Én ezzel az eredménnyel is elégedett voltam.

Nekem mindig csak 1 kellett, de a befejezések már nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna.

Persze, nagyon jó lett volna, ha van a fagyasztóban 10-15 embrió, amiből havonta 2 db-ot elővéve folyamatosan próbálkozhattunk volna, de nem így történt.

Egy szónak is száz a vége: amíg van saját (még ha csak 1 db is), addig nem gondolok a donációra.

Megkérdezhetem, hogy neked miért van szükséged donor embrióra?

2016. jan. 8. 11:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Tul koran oregedtek a peteim, van ilyen szindroma... :( Holott a korom bem indokolta volna.

Utana neztem, Mo-on nem mondanak le az emberek az embryokrol, sokaknak van 2-6 is lefagyasztva, eltelik tiz ev es kidobaljak oket. Szornyu meg kimondani is. Kulfoldon sokkal altalanosabb, elfogadotabb, hogy ha van 2-3 egeszsefes gyermekunk, akkor adomanyozunk... Csak kint nagyon sokba kerul minden....

2016. jan. 9. 08:48
 14/15 VeDi84 ***** válasza:

Sajnálom!

Nehéz kérdés ez, hogy mi legyen az embriókkal. Én személy szerint adományoztam volna, viszont a férjem nem. Nem szeretett volna azzal a tudattal élni, hogy valahol él x gyerekünk. Ez volt az ő álláspontja, én elfogadtam. Végülis aztán a sors egyébként is eldöntötte: se adományozás, se kidobás, de még fagyasztás sem.

Sok sikert kívánok Nektek!

2016. jan. 11. 09:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom! Biszont kivanom!
2016. jan. 12. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!