KiaraPro kérdése:
Szellemcsík, hallucinálok, vagy tenyleg van ott egy halvany vonal?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 33. Ciklusnapon, feszulo mellek, megjon erzes, gyakori emelyges. Egyszer meg hanytam is 2 hete... De lehet h. Nem ettol.. Ti mit lattok? Ma reggeli elso vizeletes teszt.
2016. jan. 6. 15:49
12/25 anonim válasza:
Nagyon halvanyan latni.Nekem is igy kezdodott es eros ket csik lett nemvartra.
Sok sikert!!! Szurkolok ;)
13/25 anonim válasza:
Én is látom, pozinak mondanám:-) várom a fejleményeket! Hajrá!
14/25 anonim válasza:
Én is csak egy csíkot látok,5 napos késésnél már le kellene ugrania a 2.csíknak.
Egy facelle teszttel tényleg érdemes lenne ismételni.
Drukkolok!
15/25 A kérdező kommentje:
Nos, aki még olvas, íme a ma hajnali tesztem:
Azt hiszem kezdhetem bontani a kölyökpezsgőt... :) :) :)
2016. jan. 8. 05:55
16/25 A kérdező kommentje:
Na, most h. Kiujjongtam magam, szeretnem megkoszonni mindenkinek aki visszairt es tartotta bennem a lelket. :) A valaszaitok nelkul belekattantam volna a varakozasba.. :) Es szeretnek leirni valamit azoknak, akik regota varjak a babat: Nekunk most volt egy éve, hogy próbalkoztunk, es mar teljesen el voltam keseredve. A ferjem tanacsara felmondtam a stresszes munkahelyen, de ami fontosabb, hogy egy akupunkturaval es kinai orvoslassal foglalkozo baratunk ( aki egyebkent belgyogyaszkent praktizal, szoval nem sarlatan :) ) elkezdett kezelni. Ez egy hónapja kezdődött és íme. Szóval ha a sima módszerek esetleg nem valnak be, ezzel semmit nem veszíthettek. Gondoltam megírom, hátha valakinek segíteni tudok vele. Mégegyszer köszi csajok, es mielobbi babazast mindenkinek!!!!!!!!
2016. jan. 8. 06:11
17/25 whitelady1 válasza:
Gratulálok! A Facelle tesztről szinte leugrana a 2 csík!!! ;)
19/25 anonim válasza:
nagyszerű! grtaulálok! mennyei boldogság lehet ez most!
20/25 A kérdező kommentje:
Köszi!! Igen, nagyon örülök, bár még fel sem fpgtam igazan...
2016. jan. 8. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!