Lehetséges-e menstruáció végén teherbe esni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 06:43
1/10 anonim válasza:
A ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, menstruáció előtt, alatt és közvetlenül utána is. Előfordulhat még az is, hogy valakinek rendszeresen menstruáció közben van peteérése, bár gondolom ez ritka.
2/10 A kérdező kommentje:
és az lehetséges h azóta eltelt kb 10nap és a teszten 5perc alatt rajzolódott ki a második halvány csík?
2016. jan. 5. 06:54
3/10 anonim válasza:
Úgy tudom, aktus után 10 nappal még nem mutatja ki a teszt. Használati utasítás szerint mennyi idő után kell hogy látszódjon? Időn túli második csík nem számít pozitívnak.
4/10 A kérdező kommentje:
5perc alatt kell h látszódjon és amint rácsöpögtettem a vizeletet szinte azonnal kirajzolódtak a csíkok a màsodik halvány de mégis látható
2016. jan. 5. 07:11
5/10 anonim válasza:
10 nap után normális esetben már kimutatható a terhesség, ennyi időt mondanak a tesztekhez is.
És igen, bármikor teherbe lehet esni.
6/10 anonim válasza:
Tudsz kepet feltenni? kepfeltoltes.hu. Ha latni a 2.csikot akkor kar agyalni hogy mikor lett..terhes vagy es kesz :) Gratulalok!
7/10 anonim válasza:
Milyen fajta teszt? Muti képet. Ha pont aznap volt peteérésed, akkor elvileg lehetséges, de 10. napon nagyon kevés az esély, hogy teszt mutatná, inkább száradási csík lehet, de ehhez kellene látnunk.
8/10 A kérdező kommentje:
hát ilyen HCG-line nevezetű tesztkazetta a kép nm úgy adja vissza ahogy élőben látni de ott halványodik de pár nap múlva újra tesztelek több fajtával (kiváncsi vagyok)
2016. jan. 5. 19:40
9/10 anonim válasza:
Hajlamos ez a teszt az alpozira ..tajekoztatoban benne van! Nekem 2* mutatott hamisan pozit.Holnap ha megismetled masfajtat vegyel :) Drukk
10/10 A kérdező kommentje:
hát ink várok pár napot más fajtával nem akarom bele élni magam :)
2016. jan. 5. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!