November 24-én együtt voltam egy sráccal (védekeztünk kétféle módon is), ultrahang vizsgálat már mutatná ha terhes lennék?
Húúú, neked aztán jól az agyadra ment :D Ha akkor teherbeestál volna, azt már December 8. körül kimutatta volna a teszt. Mostanra meg 100%-ra kimutatja. A menzeszed se jött volna meg. Tuti nem vagy terhes.
Amúgy a kérdésre a válasz, igen, már rég kimutatná az ultrahang, de nem érdemes elmenned.
Nem vagy terhes!
És ha más miatt mész ultrahangra, ha más gondod is van, vagy csak egy általános vizsgálatot szeretnél, akkor menj nyugodtan, de ha csak terhesség miatt, akkor tök fölösleges, mert nem vagy terhes!
Védekeztetek, kétszer menstruáltál, több, mint 1 hónap után is negatív teszt. Hidd el ettől tutibb bizonyítékok nincsenek, hogy valaki nem terhes!
21.-én voltunk együtt, 2,5 hete már szívhang is volt az uh-on...
de nem értem, miért gyanakszol ha megjött
Fiatal vagy,még lehet rendszertelen,gyengébb-erősebb.
Hormonális változások miatt. Csinálj egy tesztet az a biztos. És jobban figyeljetek a védekezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!