A párommal kisbabát szeretnénk. Hogyan is müködik ez az egész?
Figyelt kérdés
Mivel mèg kissè tàjèkozatalanok vagyunk szeretnèk tanàcsot kèrni.2008. szept. 16. 11:30
1/2 anonim válasza:
Pontosan mire lennél kíváncsi? Hát először is szeressétek egymást olyan gyakran és annyiszor ahányszor csak jól esik. Ha kicsit rá akarsz segíteni a dolgokra, akkor LH teszttel megtudod nézni, hogy mikor van peteérésed, és akkor mindent bele. Ha eltelik esetleg több hónap, és még mindig nincs baba, akkor se keseredj még el, nem minden egészséges párnak sikerül elsőre a baba. Van, hogy hónapok telnek el, mire sikerül. Ha fogamzásgátlót szedtél, és most hagytad abba esetleg, az is befolyásolhatja a teherbeesés lehetőségét. De ha felkészülten szeretnél belevágni, akkor legjobb, ha elmész a nőgyógyászodhoz, és csináltatsz vele egy általános vizsgálatot (rákszűrés, UH), és elmondod neki, hogy babát szeretnétek. Biztosan adni fog hasznos tanácsokat neked. Én így csináltam, mielőtt belevágtunk volna, előtte elmentem a dokihoz, hogy rendben vagyok e. Azóta sajnos még nincs babánk, de nálam a fogamzásgátló zavart be. Remélem segítettem picit! Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szoloval!!Még anyitt mondanék hozzá ami szerintem a legfontossab!!SOHA NE GÖRCSÖRJ ÉS NE SZORONGJ mert ez is befolyásolhatja a teherbe esést!Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!