Terhességre utalhat?
Figyelt kérdés
Párommal élesben voltunk együtt mensi előtt párnappal ami meg is jött dec.20án de most oltári mell fájdalmam van de csak a jobb mellem fáj abból nemis tudom etetni a babámat két napja is együtt voltunk most 14.én kellenne megjönnie2016. jan. 3. 21:17
1/5 fiona25 válasza:
Szia.Nekem fájtak a melleim a második babával,de èn nem szoptattam,elmèletileg peteèrès már nincs mezesz előtt kèt nappal.
2/5 A kérdező kommentje:
December elején is együtt voltunk és négy napot késett elvileg 16.án kellett volna megjönnie így 20.án jött meg
Anyukámnak is mondtam h nagyon fáj a mellem szerinte miért éd az ő véleménye szerint baba van a dologban
Nemtudom hidjek e neki a tesztet pedig korainak gondolom
2016. jan. 3. 21:36
3/5 A kérdező kommentje:
Ui.: Köszönöm a válaszodat!!!
2016. jan. 3. 21:37
4/5 anonim válasza:
Nem gondolnék terhességre, egyoldali mellfájdalom miatt. Nincs begyulladva esetleg? Rendesen ürül belőle a tej?
Szerintem mutasd meg a védőnődnek, háziorvosodnak, nőgyógyászodnak!
Újabb babára már csak azért is kis esély van, mert nem olyankor voltatok együtt, ami gyanús tüszőrepedésre.
5/5 A kérdező kommentje:
Megvan duzzadva a jobb mellem tej nem nagyon akar belőle jönni,orvoshoz ma készülök remélem eljutok!
Köszi a kommented
2016. jan. 4. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!