Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esemeny utani tabletta bevetele?

Esemeny utani tabletta bevetele?

Figyelt kérdés
31-en en hulye felelotlenul voltam egyutt a parommal. Nem elvezett belem, de tudom, ez nem vedekezes. Ma neztem a naptarat es szembesultem vele, hogy pont peteeres napjan tortent a ciklus.hu szerint. A 72 orabol kifutottam, hivtam az orvosom, mivel olvastam, hogy letezik 120 oras tabletta is. Tudom, minel elobb ajanlatos bevenni. A doki kozolte, hogy az is olyan, mint a 72 oras, kifutottam az idobol, varjak es remenykedjek 2 hetet. A neten viszont olvastam, hogy az Ellaonet 120 oran belul kell bevenni, oke, hogy az utolso nap mar csekely a hatasfoka, de megis. Szerintetek ha keresek holnapbegy masik orvost aki ezt felirja, lenne ertelme? Vagy igaza lehet az en dokimnak, hogy ez csak egy marketingfogas? Oltogatast nem kerek, nagyon nem vagyok mar tini, tudom, hogy hulye voltam
2016. jan. 3. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jujj.Na en igy nagyon szarul jartam.szerintem irasd fol hazidoki felirhatja !

Azt kell tudni hogy ha megtortent a pete kiszabadulasa semmit se er de en megprobalnam.egy abortusz sokkal jpbban belepiszkal a testedbe.tapasztalat :(

2016. jan. 3. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:

"Viszont az

elovaladektol ugyanugy teherbe lehet esni."

Dehogy ugyanúgy. Sokan évtizedekig gond nélkül használják. Persze valamivel nagyobb a kockázat de egyetlen alkalomból nagyon nagyon kicsi az esélyed. Ráadásul benne vagy már a korban, egyre nehezebb teherbe esned már csak emiatt is.

2016. jan. 4. 01:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Én is ebben bízom. Az a bajom, hogy itt, a GYIK-en is számtalan ember írja, hogy jajj, teherbe estem, pedig megszakítással "védekeztünk", csak egy alkalom volt, stb. Tudom, egy anonim oldalon bármit lehet írni, de.... Bízom benne, hogy nem történt baj, 14-e körül kiderül.
2016. jan. 4. 09:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak, hogy picit megnyugodj. Mi lassan 7 éve így vagyunk együtt, csak megszakítással. Olykor a peteérésem napján többször is. Soha nem lett belőle baj, bár a legelején én is mindig így féltem, mint te. Nálad is kicsi az esélye. És az se kizárt, hogy a peteérésed reggel volt. És a női petesejt ugyebár csak pár óráig életképes. Szóval... Egyébként ha nem vagyok indiszkrét, hogy hogy még nem szeretnél gyereket egy jó ideig? Én most vagyok 29, de engem már foglalkoztat a téma, azt hittem a többi hasonló korú nőt is.

2016. jan. 4. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!