Esemeny utani tabletta bevetele?
Figyelt kérdés
31-en en hulye felelotlenul voltam egyutt a parommal. Nem elvezett belem, de tudom, ez nem vedekezes. Ma neztem a naptarat es szembesultem vele, hogy pont peteeres napjan tortent a ciklus.hu szerint. A 72 orabol kifutottam, hivtam az orvosom, mivel olvastam, hogy letezik 120 oras tabletta is. Tudom, minel elobb ajanlatos bevenni. A doki kozolte, hogy az is olyan, mint a 72 oras, kifutottam az idobol, varjak es remenykedjek 2 hetet. A neten viszont olvastam, hogy az Ellaonet 120 oran belul kell bevenni, oke, hogy az utolso nap mar csekely a hatasfoka, de megis. Szerintetek ha keresek holnapbegy masik orvost aki ezt felirja, lenne ertelme? Vagy igaza lehet az en dokimnak, hogy ez csak egy marketingfogas? Oltogatast nem kerek, nagyon nem vagyok mar tini, tudom, hogy hulye voltam2016. jan. 3. 19:56
1/14 anonim válasza:
Sztem ne keress másik orvost....bevallom, én nem hallottam még 120 órás tabiról, szerintem hülyeség...hiszen a 72 esnél is necces, ha nem 24 vagy 48 órán belül veszed be...nem hogy 100 óránál....nem marad más, mint a reménykedes
2/14 A kérdező kommentje:
En sem hallottam rola, a net van tele ezzel az uj generacios 120 oras tablettaval.
2016. jan. 3. 20:03
3/14 anonim válasza:
Utána olvastam ennek a tabinak, lehet mégis meg kellene próbálni feliratni, ha 31. Én este volt az aktus, akkor 3 és fél nap az lehet belefér
4/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy felesleges..inkább imádkozz, hogy ne sikerüljön be.. nehezen tudom elhinni, hogy 5 nappal aktus után még meg tudná akadályozni a terhességet.. ha egyszer a 72 óra is necces. Ahhoz hogy ez hathasson, a biológiát, a testedet kellene megdönteni.
Szóval ez nem olyan, mint a technika fejlődése..
5/14 anonim válasza:
Bár így, hogy nem élvezett beléd, lehet nem írják fel
6/14 anonim válasza:
4- es, más a hatóanyaga ennek a tabinak, mint a 72 esnek, illetve a 72- esbe 1,5 mg hatóanyag van, ebben 30!!! Mg....szóval sztem ez vmi brutál tabi lesz, borul a ciklus az biztos.....
7/14 anonim válasza:
Nekem az EllaOne nevű tablettát írta a dokim, amikor novemberben hasonló problémával mentem hozzá. Mondjuk nálunk vasárnap reggel volt a kérdéses aktus, a tablettát pedig kedden délután vettem be, 17 óra körül. De nekem mégis az 5 naposat írta fel a dokim.
8/14 A kérdező kommentje:
Itt vagyok 31 eves fejjel es most tortenik az ilyesmi :( mint egy kis csitri. Orvosom valltig allitja, hogy a 120 oras sem kulonbozik az osszes tobbi 72 orastol es a ciklust zavarja meg kegyetlenul. Akkor nincs mas, csak a remenykedes. A kalkulator pont 31-re tette a petterest, elotte valo napokon tapasztaltam is a folyast, 31-en mar nem. Bizom benne, hogy meguszom es koszonom a valaszokat!
2016. jan. 3. 20:16
9/14 anonim válasza:
Igen kevés esélyed van erre, egyetlen alkalomból amikor beléd se ment. Van már gyereked? Tudod, hogy egy átlagos egészséges párnak is hónapokig kell full beleélvezve együtt lenniük, hogy baba legyen?
Tudom, hogy nem vigasztal ha te vagy a kivétel, de azért annyira ne aggódj szerintem.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem, nincsen meg gyermekem es egy jo ideig nem is szeretnek meg. Viszont az elovaladektol ugyanugy teherbe lehet esni. Persze, van, aki x evig "megszakitassal vedekezik" es nem lesz terhes, ugyanugy mint pl az olyan parok, akik megint tobb evig probalkoznak es nem sikerul. De ilyenkor bennem van az, hogy mi van, ha en vagyok a kivetel es elsore sikerul? :( 18 eves korom ota egyszer sem engedtem egyik paromnak sem, hogy vedekezes nelkul legyunk egyutt. Most meg tessek.
2016. jan. 3. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!