Jár valaki dr. Micheliszhez Pécsre? Vélemények?
Szia,én jártam és időnként járok még hozzá.Nekem elég sok problémámon segített.Igaz még nincs mind megoldva,de jó úton haladunk.A legjobb hogy homeopátiával gyógyít.
Ha kérdésed van és tudok szívesen válaszolok.
Senkinek se ajánlom. Sőt...
Múlt héten jártam nála. Köszönni nem tud, rám nem nézett azalatt a 3 perc alatt, amíg benn voltam nála. Érdekes volt úgy elmondani a panaszaimat, hogy az asszisztense közben az adataimat vette fel... Nem is hallgatott teljesen végig, el kezdte diktálni az asszisztensnőnek, h mikorra, hova állítson ki nekem beutalót. Akkor nézett rám először, amikor közöltem, h az adott időpont nekem nem jó. Ekkor mindketten felháborodtak, amolyan "mit képzelek magamról" stílusban.. Azt már nem is mertem kérdezni, h mi okozhatja a problémámat...
Végül két beutalóval és hangos ajtócsapással távoztam, és tudom: az eredményeket nem hozzá viszem hozzá..
Nem ajánlom. Ha nem én lennék, akkor azt mondanám, hogy egy p ö cs, de jól nevelt kislány nem mond ilyet :)
(20)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!