Aki Budapesten a Sote II klinikán szült, vélemények, tapasztalatok? Orvosok, nővérek?
Legjobb barátnőm szült ott 3 hónapja, Lintner Balázs volt a fogadott dokija (az én nőgyógyászom is ő, szerintem korrekt ember). Császármetszése volt, mert nem fordult be a baba, de még aznap reggel is nézték uh-val, hátha lehetne természetes szülés.
Volt ottani fogadott szülésznője is, mikor azt hitte még, hogy lehet természetes szülés, akit jófejnek tartott, de később ugye lemondta.
A nővérekkel elégedett volt, mert segítették a szoptatásban (bár, azt mondta, hogy erőltették is, de mivel ő akart szoptatni, így ez nem volt gond). Ha te esetleg nem így tervezed, erre érdemes lehet lelkileg felkészülni.
Mindent megmutattak nekik csoportosan a nővérek, pl. fürdetés, pelenkázás, egyéb ápolás. a nővérek és az anesztes sem zaklatta őt hálapénzért, ez is szimpi volt neki.
Kérdezz még nyugodtan, ha valami eszedbe jut, mert lehet, hogy nem elég alaposan írtam le, pedig részletesen elmesélte nekem.:) (én is babát várok)
Szia
10 honapja szultem ott.
Németh Péter volt a fogadott orvosom azt kell mondanom róla, hogy egy angyal, imádom. A szulesznom Éberling Katalin ot nem fogadtam fel de az egiek kuldtek nekem aznap este es ha újra szulnek felkeresnem ot es felfogadnam. A csecsemo osztályon nem voltak szimpatikusak a gondozók sajnos eleg primitív bunkon kezeltek a kezdo kismamakat. Mindent osszevetve ha jo kezekbe szeretnel batran ajanlom a sote II. Klinikat a babad pedig tartsd magadnal es ne bizd a gondozokra meg furdes idore se inkabb valameik szobatarsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!