Méhnyak/méhszáj vizsgálat ovuláció megállapítására?
Figyelt kérdés
Napátr szerint holnap lenne ovum, ma reggel tapasztaltam is minimális tojásfehérje nyákot. Csak épp annyit, hogy tudjam, az az. Most este csináltam egy méhnyak vizsgálatot, lent van és kemény. Vagyis nincs is ovum. Aki jártas a témában, segítene?2016. jan. 2. 23:24
1/6 anonim válasza:
Ha nem nyitott akkor nincs ovu..de ha mar lenn van lehet a napokban fog ovu jonni es nyilni.Nezd minden este! :)
2/6 A kérdező kommentje:
De nem ugy van, hogy ovukor van magasan, nyitott es puha? En igy tudom. Es ez alapjan nalam akkor valami nem stimmel. Esetleg arra gondolok, hogy 1 nappal korabban volt ovum, mondjuk tegnap reggel? Es nem ma. Habar nekem mindig 28 napra jon meg...
2016. jan. 3. 11:41
3/6 anonim válasza:
A helyzete egyenfuggo de tuti lejebb jon puha es nyitott pont a "cel" miatt :))
4/6 mandiga válasza:
Egyénenként változó. Mindenhol azt olvasom, hogy ovukor magasan van, nyitott és puha. Menzeszkor meg lejön.
Erre azért én is kiváncsi lennék, mert nem értem még tisztán.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok.épp ez érdekelne engem is.28napos ciklusaim vannak.jan 21én volt a mensi első napja,kalkulatot szerint az ovu febr 3. Vizsgàlgattam a méhnyakat minden este 30-a óta de simàn elértem s kemény...nagyon vàgyunk babàra épp ezért aggaszt a dolog.
6/6 mandiga válasza:
A méhnyak folyamatosan változhat. Egyik nap fent, másik nap lent, egyik nap kemény, másik nap puha. Ez ne aggasszon. Én is vizsgálgattam, de valahogy nem egyértelmű még.
Vélhető ovu napján nézd meg, hogy milyen.
És majd esetleg számolj be, mert ez engem is érdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!