Jók ezek az értékek? Köszönöm ha válaszoltok!
24. napi hormoneredmények. Azért ekkor készültek mert kb. 1-2 nappal elötte volt ovum. Figyeltem teszttel. Ausztriában készült ha esetleg valamit rosszul írok, akkor ezért van.
Östradiol: 106 pg/ml
FSH: 2,4 mIU/ml
LH: 9,7 mIU/ml
Progesteron: 5,5 ng/ml
Prolaktin: 15,2 ng/ml
TSH: 1,20 mU/l
Természetesen orvos is látni fogja, csak mire eljutok szeretném tudni, hogy jók e. Valamint az ilyenkor ez eredményekből még nem látszik ugye, hogy sikerült e a baba?
Szia!
Ez egy táblázat, ami alapján meg tudod nézni, hogy a ciklusnapnak megfelelően jók-e az értékeid. Fontos, hogy a megfelelő mértékegységet nézd mindig!
A 2-es vagyok: a táblázat alapján a progeszteron nagyon alacsony sajnos. Nem vagyok orvos, de magam is ezzel a problémával küzdöttem, nekem ennél picivel jobb (9-es) eredménynél azt mondták,hogy a sikeres beágyazódáshoz, baba megmaradásához túl alacsony ez az érték. Viszont a jó hír, hogy a probléma kezelhető, az orvosod biztosan tájékoztat majd:) A legjobbakat kívánom!
(egy-két nappal a tényleges ovuláció/megtermékenyítés után még nem állapítható meg egyébként a hormonértékekből, hogy sikerült-e a baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!