Hőgörbe kérdés: szerintetek jó a görbém? Jó helyre húzta be az ovut? Jól számolom, hogy ma kellene megjönnie?
Sajnos néhány mérés kimaradt különböző okok miatt, pl a mai is, Remélem azért ennyiből is tudtok valamit mondani. Ez az első hőmérőzős hónapom.
Köszönöm! :)
Egyel előbbre húzta a gép a vonalat.
Ovud megvolt. Aktus épp 2 nappal előtte, ez lehetne okés, viszont az a vérzés félidőben nem annyira biztató, az mindig van?
A teszted meg egyelőre negatív.
Ha holnapig nem jön meg, reggel csinálj még egyet.
Vérzés mindig van ovukor, de csak pár csepp és csak 1-2 napon. Szóval most szokatlan volt, hogy több napig is volt, de csak pár csepp volt most is.
Egyébként a ciklusaim nem rendszeresek, sose volt az, 29-től 35 napig bármi előfordul, ezért is vagyok bizonytalan, hogy mikorra nem várom...
Köszönöm a válaszokat! :)
A 'nem rendszeres'-t úgy értettem, hogy nem tudok vele számolni, hiszem ami az egyik hónapban normális, a következőben már akár 5 nap késés is lehet.
Persze ez hőmérőzéssel egyszerűsödik, ezért is kezdtem el, hogy tudjam számolni, hogy mikorra nem várom... meg persze, hogy biztosan tudjam, hogy van-e ovum, mert volt már olyan, hogy egy vérzés kimaradt, ilyenkor gondolom nem volt. (De ez mindig ilyen 40 fokos kánikulában volt, gondolom megviselte a szervezetem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!