Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe kérdés: szerintetek...

Hőgörbe kérdés: szerintetek jó a görbém? Jó helyre húzta be az ovut? Jól számolom, hogy ma kellene megjönnie?

Figyelt kérdés

Sajnos néhány mérés kimaradt különböző okok miatt, pl a mai is, Remélem azért ennyiből is tudtok valamit mondani. Ez az első hőmérőzős hónapom.

Köszönöm! :)

[link]

2016. jan. 2. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyel előbbre húzta a gép a vonalat.

Ovud megvolt. Aktus épp 2 nappal előtte, ez lehetne okés, viszont az a vérzés félidőben nem annyira biztató, az mindig van?

A teszted meg egyelőre negatív.

Ha holnapig nem jön meg, reggel csinálj még egyet.

2016. jan. 2. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Elso valaszoloval teljesen egyetertek! Holnap tesztelj mert koran csinaltad.Holnap lesz a 14.dpo :)
2016. jan. 2. 15:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Vérzés mindig van ovukor, de csak pár csepp és csak 1-2 napon. Szóval most szokatlan volt, hogy több napig is volt, de csak pár csepp volt most is.

Egyébként a ciklusaim nem rendszeresek, sose volt az, 29-től 35 napig bármi előfordul, ezért is vagyok bizonytalan, hogy mikorra nem várom...

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. jan. 2. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
A 29-35 rendszeresnek számít.
2016. jan. 2. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem akarom elkiabalni, de szerintem baba van a dologban. Ez egy tipikus trifazisos terhesgorbe.
2016. jan. 2. 17:01
 6/7 A kérdező kommentje:

A 'nem rendszeres'-t úgy értettem, hogy nem tudok vele számolni, hiszem ami az egyik hónapban normális, a következőben már akár 5 nap késés is lehet.

Persze ez hőmérőzéssel egyszerűsödik, ezért is kezdtem el, hogy tudjam számolni, hogy mikorra nem várom... meg persze, hogy biztosan tudjam, hogy van-e ovum, mert volt már olyan, hogy egy vérzés kimaradt, ilyenkor gondolom nem volt. (De ez mindig ilyen 40 fokos kánikulában volt, gondolom megviselte a szervezetem...)

2016. jan. 2. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös, remélem igazad lesz! :)
2016. jan. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!