Szellemcsík vagy halvány pozitív? (Expect teszt)
Figyelt kérdés
Élőben elég szabályos az a halvány csík, és valamivel erősebb is mint a képen, de mégis kételkedem így két év után.
Nektek sűrűn voltak szellemcsíkos tesztjeitek?
Köszönöm!
2016. jan. 2. 14:51
2/10 A kérdező kommentje:
Igen.
2016. jan. 2. 14:54
4/10 anonim válasza:
Hát van ott egy halvány csík!Szerintem 2 nap múlva csinálj még egy tesztet!naponta erősödik a hcg szint!! Drukkolok hogy erős pozi legyen!Írj,hogy mi volt!Hány napja késik??
5/10 anonim válasza:
Én halvány pozitivnak látom. Nekem is hasonló volt mensi elötti napon. Azóta 20 hetes vagyok s 3 évet vártunk rá pedig 3.gyerek😆😊
Tesztelj még egyet 2 nap múlva, szorítok😉
6/10 anonim válasza:
Szerintem is pozi lesz :))) Latni hogy szines a masodik csik is. Holnap ismeteld meg! Drukk
8/10 anonim válasza:
Halvány pozitív. Jó lesz ez, még ismételj azért 2-3 nap múlva. (nekem nemvárt utáni 2-3. nap körül lett ilyen, úgyhogy ne aggódj a halványsága miatt)
Szurkolok! Majd írd meg, hogy mi lett.
10/10 A kérdező kommentje:
Egy intimedet csináltam ma, azon csak egy benyomódás miatti "csík" lett, vagyis negatív.
2016. jan. 3. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!