Az ovulációs teszt a halvány csík megjelenése után kb. hány nap múlva lesz pozitív?
nekem 2 napon belül, hogy már halvány csík van pozi...
most tegnap volt először petefészek szurkám...meg is jelent rajta a halvány vonal..ma már elég erősen érzem és folyásom is van...szóval vagy ma vagy holnap meg is lesz a pozi...
alapvetően azt mondják, hogy reggel és este is érdemes tesztelni, mert az LH szint minimum 12, de maximum 2-3 napot van fent, tehát lehet hogy ha valaki reggel tesztel, és legközelebb már csak másnap, pont nem kapja el az LH csúcsot, ebben az esetben lehet az amit a 3. válaszoló ír, hogy lemarad a pozitívról...gondolom a 3-as nem tesztelt napi kétszer...
másrészt azt is mondják, hogy délután kell tesztelni..
nekem eddig minden hónapban volt pozi, én délután 4-5 körül tesztelgetek, általában ciklus 10. napjától, de mivel hosszabbak a ciklusaim, van hogy csak a 20. nap körül lesz pozitív...de sosem hagyott még cserben, mindig egy nappal azelőtt mutatta a pozit, hogy felugrott a hőm - napi egy mérés mellett, én sem mérem napi kétszer persze.
egyenlőre ennyit tudok a sikerére írni, mert baba még nem lett belőle. Ez az 5. tesztelős hónapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!