10. dpon vagyok, eddig már 7-8. dpotol kezdve barnaztam, eddig azonban semmi, vagyis tegnap, a 9. dpon volt egy csepp rozsaszin. Gondolhatok babára szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 23:21
1/4 whitelady1 válasza:
Nekem is volt a 10. dpon ilyen, másnap igaz halvány de pozi lett a tesztem! Drukkolok!
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez van... 12 dpo barnázás 11en is. Hőm fent teszt negatív. Várom mikor jön meg vagy holnap vagy ma. Elegem van!! De nektek drukkolok. Legalább másnak sikerül! :)
3/4 anonim válasza:
Nem voltál dokinál?Progreszteron hiányod van és így nehezebb a baba megtartása ha összejön :(
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, szedtem is progit, de nem használt, sőt, még korábban kezdtem el barnazni tőle. Most egy ideig hagytam is az egészet, mert mas egyéb dolog is közbejött, most csak ugy megörültem, hátha. De ma már a 11. dpon rendes piros ver jött, ugyhogy ahogy mindig is, 13.dpon meg is fog jönni rendesen. Koszonom, hogy valaszoltatok, megy a drukk mindenkinek, aki babára vágyik :)
2016. jan. 2. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!