Killerhun_XXX kérdése:
2 és fél napja nem jött meg a menszeszem de 1-2 napja pár csepp barnásfolyásom van. Terhes vagyok? Ugye nem?
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 10:00
2/31 A kérdező kommentje:
Tényleg?????
2015. dec. 28. 10:18
3/31 A kérdező kommentje:
Ugye nem???
2015. dec. 28. 10:18
4/31 anonim válasza:
Vegyük sorra a dolgokat...
Most bocsánat, hogy rákérdezek, de kell az infó, hogy tudjak mit mondani...
Szex volt? Ha igen akkor: Védekezés volt?
5/31 anonim válasza:
Kérlek mondd, hogy vagy már minimum 18 éves, kérlek mondd azt...!!
6/31 A kérdező kommentje:
8 nap mulva leszek 18 de ne erre valaszoljak!!
Keres segitesenek ugye nem vagyok terhes?
2015. dec. 28. 10:59
7/31 anonim válasza:
a lényeges infót kihagytad. védekeztetek-e. egyébként igen, a barnás folyás jelenthet terhességet is, de nemi betegséget is. Vegyél tesztet és megtudod.
8/31 A kérdező kommentje:
Egymas utan 2 szer fekudtunk le az 1. Nel nem vedekeztunk de a masodiknal mar igen. De azt olvastam hogy ez lehet a menszesszel is marmint. Barna folt
2015. dec. 28. 11:48
9/31 anonim válasza:
igen, csak az nagyobb barna folt:-) ha nem védekeztetek bőven megvan az esélye a terhességnek. a teszt biztosat mond. Gondolom szeretnétek gyereket ha nem védekeztetek.
10/31 A kérdező kommentje:
Nemi betegsegem biztos hogy nincs mert voltam nemregbdokinal es vettek vert de semmi sem volt! Utanna olvastam es semmi jele sincs a korai terhessegnek tehat semmi sincs csak a fÁradékonysag de azt ugy tudom hogy az a menszesszel jár es a hasam alja is gorcsolt tegnap nagyon
2015. dec. 28. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!