Yeah! kérdése:

Terhes, nem terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 34 éves vagyok, a párommal babát tervezünk, ez az első próbálkozásunk. 13-an jött meg, 27 napos volt a ciklus, 4 napos a menstruációm. December 23, 25 és 26-án voltunk együtt a párommal, az ovuláció elvileg 26-an volt. A mai napon ( január 1 ) minimális kis vérzést fedeztem fel a wc papíron. Nem barna, inkább "friss" vér volt. Mit jelenthet ez? Elég korai, tudom, de erős hányingerem van két napja. Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 1. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

A beágyazódási vérzés ritka mint a fehér holló, de lehet hogy te a ritka kivételek egyike vagy.

A hányingert viszont nem magyarázhatja egy esetleges terhesség, ha 23-án voltatok együtt először ebben a ciklusban.

2016. jan. 1. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:

1-es jól írja. Hiába olvasod itt minden második nőtől, hogy volt beágyazódási vérzése, ez nagyon ritka.

A hányinger meg 100% hogy nem terhesség miatt volt, hisz tünetek még nincsenek beágyazódáskor. Csak 5-6 héten kezdődnek. De nem is biztos, hogy lesz bármi tüneted.

Aki babát szeretne, könnyen be is tudja beszélni magának a tüneteket.

2016. jan. 1. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!