Mikor teszteljek szerintetek?
Szerintem vasárnap. Megy a drukk :)
A tesztekben nem vagyok otthon, én mindig vettem a patikában egyet, és megcsináltam. Ráadásul én egyik tesztemet sem reggel, hanem délután csináltam. (4x voltam terhes, ebből 2 missed ab, két gyönyörű fiú)
Ha baba van, akkor vasárnap, hétfőn már ki fogja mutatni.
Drukkolok neked nagyon :) Én nem mértem a hőmet, viszont mindig tudtam, hogy terhes vagyok! Soha nem csináltam - tesztet. Valahogy mindig hamarabb jöttek a tünetek, mint a nem várt napja. Amivel kezdtem, az az, hogy iszonyú álmos voltam állandóan, aztán az arcom kezdett csúnyácska lenni, soha semmi patim nem volt, csak terhesen, és éjszaka mentem pisilni. Ja és a 4. terhességem, aki most itt szundikál, nála a mellem annyira fájt, hogy ihaj :)
Neked valami tünet??
ezt a kérdést én tettem föl itt. Ő az aki itt szuszog mellettem :) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szóval én is azt mondom, hogy a nem várt napján, de vannak még hamarabb is csodák :)
első vagyok még mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!