Sote II-re megyek HSG vizsgálatra, hogy megy ez ott, mennyi ideig tart, vegyek be fájdalomcsillapítót előtte?
kedves első!
lehet altatásban is?? azt nem is tudtam!!! te mikor mész? ki az orvosod?
kedves második!
rettenetesen félek és alaphelyzetben is sokat fáj a hasam állítólag mióma miatt. azért félek tőle hogy ezt fájdalmat csak erősíteni fogja :(
Túl vagyok rajta igen!
Utólag azt kell mondanom, hogy túlságosan féltem tőle, nem kellett volna. Pedig elég jó kis turtúra volt az a napom. Reggel a dokim (be kellett feküdnöm az osztályra, de van ahol ambulánsan végzik) felrakta a katétert felfújta pikk pakk megvolt ami mensis fájdalmat okozott. A röntgenben kiderült hogy kicsúszott úgyhogy ismét vissza kellett menni a nőgyógyászatra. Neki szülése lett úgyhogy átadott egy másik dokinak, neki nem ment olyan gyorsan a felrakás meg picit jobban fel is fújta de úgy már jó lett de az már tényleg frankó mensis fájdalmat okozott de nem volt vészes. A röntgen része egyáltalán nem fájt, átjárható vagyok mindkét oldalról. Fel voltam készülve a legrosszabbra hogy nagyon fog fájni de tényleg egyáltalán nem éreztem semmit és a monitort is láttam végig. Én csak nyugtatni tudlak hogy ne félj :)
Hol fogják Neked csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!