Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az eselyunk?

Szerintetek mennyi az eselyunk?

Figyelt kérdés

Inszeminaciora keszulunk mivel termeszetes uton ket eve nem jon a baba , ferjem spermaeredmenye az orvosok szerint lehetne jobb is ...32 millio/ ml

akinek sikeres volt az inszemje tudna irni?

2010. márc. 24. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Most készültünk inszemre, 3 év után, nehezen mozgó spermiumokkal. De nem jött meg, és pozit teszteltem.

Szerintem van esélyetek! Azt mondják, 20-25%, és kívánom, elsőre sikerüljön!

2010. márc. 24. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi 3 évig próbálkoztunk. A férjem spermaszáma szintén nem volt túl jó, nekem pedig endometriózisom és inzulin rezisztenciám van. Egyik sem tesz jót a teherbeesésnek.

A Kaáli intézetbe az első inszemnél 3 petesejt érett meg, de sajnos nem sikerült. Clostylbegit-et szedtem. A 2. inszemnél 6 petesejt érett meg és nem vállalták az inszemet a többes terhesség lehetősége miatt. A 3. inszemnél 2 petesejt érett és 1 szerencsére meg is termékenyült.

Most 7 hónapos a kislányom, úgyhogy fel a fejjel. Nagyon kell hinni benne és sikerülni fog! Én szorítok neked :)

2010. márc. 24. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem tudok ilyen szépeket írni mint az előttem szólók. Sajna nekem a 4 inszemből nem sikerült 1 sem, és csak a 3. beültetés lett sikeres.

Most 8 hós a babám

2010. márc. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!