Aki 23-24 évesen akart gyereket, annak mennyi ideig kellett próbálkoznia a teherbeeséssel?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 18:56
1/11 anonim válasza:
22 evesen mar nem vedekeztunk babat akartunk a ferjemmel! 28 voltam mire osszejott az elso es megszuletett a lanyunk :D
2/11 anonim válasza:
En most vagyok 24 es fel, 5 honapja probalkozunk, 35 napos ciklussal...
3/11 anonim válasza:
Én 25 és fél.. de mi is már 5 hónapja.
4/11 anonim válasza:
22 évesen kezdtünk babaprojectbe 1,5 év kellett hogy sikerüljön 24 évesen szültem. Majd újra próbàlkoztunk kistesóval vele is 1,5 év kellett hogy sikerüljön, igy miutàn megszültem a második gyermekem 6 hónap utàn már nem is védekeztünk mondvàn úgy se jön hamar össze a 3.baba igazunk is lett mert rà már 3 évet vártunk, pedig szerettem volna 30 éves koromig szülni de már elmúltam 31 is 😊.
19 hetes kismami
5/11 anonim válasza:
Kisfiam születésekor 23 éves voltam, rá egy évet kellett várnunk. Kistesót már egy éve várjuk, de sajna nem akar jönni. 25 vagyok
6/11 anonim válasza:
20 ,eves voltam mikor eldontottuk a babat. Kovetkezo honapban meg is fogant. Aztan 23 voltam mikor beterveztuk a kovetkezot szinten azonnal sikerult. Most 26 vagyok megint szeretnek majd meg egy babat de mar csak jovore nyaron fogunk bele a projektbe nyaralas utan :)
7/11 anonim válasza:
A 24. születésnapom előtt pár hónappal kezdtünk próbálkozni. A 10. hónapban jött össze a lányunk.
8/11 anonim válasza:
25 évesen kezdtünk próbálkozni, most 27 vagyok és még semmi :((
9/11 anonim válasza:
de durva, hogy ilyen fiatalon már terveztétek a babát :) jó értelemben mondom! én 25 vagyok, félek, hogy kicsit már el is késtem vele... mert előtte még van pár tervünk...
10/11 anonim válasza:
23voltam mikor megpróbáltuk,másfél ev telt el,mire összejött, de elveteltem sajnos 8hetesen. Aztan elmult fel ev es karácsonyi ajándéknak jott a kis szívem :)
6hetes 6napos kismami vagyok jelenleg :) es
25 eves múltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!