Terhes lettem! Nem tudom mit tegyek? A többi lent
Vannak,akik sportot űznek abból,hogy idejönnek gyalázni a másikat.Nem kötelező mindenre válaszolni!! Ha azt írta volna a kérdező,hogy az abortusz mellett döntött,akkor azért menne neki mindenki. Senki nem törhet pálcát a másik felett,amíg nem volt ugyanolyan helyzetben! Nyilvánvalóan nem a legideálisabb helyzet a gyerekvállalásra,de kevesebb,mint 150000Ft-ból is nevelnek manapság gyereket. És egy ilyen helyzetben igenis segítsen a szülő a gyerekének,ha kell a lakatos megoldásával,és nem kell egyből azt mondani,hogy a szülők nyakára telepszenek! Komolyan nem értem az embereket,pedig én már nem 17 éves vagyok.
Kedves kérdező, én szorítok neked,hogy rendeződjenek a dolgaitok!!
Szia
21 vagyok 9 hos a kisfiam. Sajnos az apukaja a terhesseg alatt meggondolta magat es lelepett. A szuleimnel lakok foiskolara jarok csak vizsgázni megyek be. 67 ezer ftot kapok az allamtol. Nagyon nehez a helyzetem. Anyaek is sokszor probaljak nevelni a fiam nem ugy ahogy en szeretnem de el kell turjem. Naponta tobbszor megkapom, hogy a nyakukra szultem a fiam. Termeszetesen nem dontenek en se az abortusz mellett de gondoljatok at nagyon. ( 28 eves az apuka nalunk es nem erezte magat kesznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!