Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lettem! Nem tudom mit...

Terhes lettem! Nem tudom mit tegyek? A többi lent

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok!1 éve barátom!Nem rég vesztettem el vele szüzességem!Felelöség teljesen szexelünk mindig!Gumi nélkül Soha!!!A múlt hó-ban kiszakadt a gumi!Egyből írattam esemény utánit és be is vettem!Késett és a teszt pedig pozítiv lett!Nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek!A barátom mellettem áll de én teljesen kész vagyok!!Nem kell a negatív válasz meg ami ilyenkor szokott mert tényleg mindig védekezünk!!!
2015. dec. 27. 11:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%
Abortuszt nem akarsz, tehát akkor kénytelen vagy közölni a szüleiddel, mivel előbb-utóbb látszani fog.
2015. dec. 27. 14:07
 22/25 anonim ***** válasza:
54%

Vannak,akik sportot űznek abból,hogy idejönnek gyalázni a másikat.Nem kötelező mindenre válaszolni!! Ha azt írta volna a kérdező,hogy az abortusz mellett döntött,akkor azért menne neki mindenki. Senki nem törhet pálcát a másik felett,amíg nem volt ugyanolyan helyzetben! Nyilvánvalóan nem a legideálisabb helyzet a gyerekvállalásra,de kevesebb,mint 150000Ft-ból is nevelnek manapság gyereket. És egy ilyen helyzetben igenis segítsen a szülő a gyerekének,ha kell a lakatos megoldásával,és nem kell egyből azt mondani,hogy a szülők nyakára telepszenek! Komolyan nem értem az embereket,pedig én már nem 17 éves vagyok.

Kedves kérdező, én szorítok neked,hogy rendeződjenek a dolgaitok!!

2015. dec. 27. 16:46
 23/25 anonim ***** válasza:
Lakatos = lakhatás...Okostelefon 😀
2015. dec. 27. 16:48
 24/25 anonim ***** válasza:
27%
Én 18 voltam amikor kopogtatott a lányunk.Nem akartuk elvetetni,nehéz volt de közöltük a szülőkkel.Jött 2-3 nap mosolyszünet,nekik is emészteni kellett,majd megkérdezték hogyan tovább. Anyuéknál nem fértünk volna,kizárásos alapon anyóséknál kaptunk helyet. Terhesen levizsgáztam a suliba. Kb. 6 hónapos voltam,amikor vettünk egy kis házat,bár a lányunk a mamához született,de igyekeztünk a házzal,hogy minél előbb saját lábunkra álljunk,ne legyünk senki terhére. 8 hónapos volt a lányunk amikor végre beköltöztünk a saját házunkba. Az hogy pár hónapig meghúztuk magunkat,úgy gondolom nem szégyen. Ennek már lassan 13 éve...azóta is jóban rosszban.. :) Tessék minél előbb külön menni,hogy lássák a szülők,igenis felelősségteljesen tudjátok nevelni a gyereketeket. :)
2015. dec. 27. 18:14
 25/25 anonim ***** válasza:
74%

Szia

21 vagyok 9 hos a kisfiam. Sajnos az apukaja a terhesseg alatt meggondolta magat es lelepett. A szuleimnel lakok foiskolara jarok csak vizsgázni megyek be. 67 ezer ftot kapok az allamtol. Nagyon nehez a helyzetem. Anyaek is sokszor probaljak nevelni a fiam nem ugy ahogy en szeretnem de el kell turjem. Naponta tobbszor megkapom, hogy a nyakukra szultem a fiam. Termeszetesen nem dontenek en se az abortusz mellett de gondoljatok at nagyon. ( 28 eves az apuka nalunk es nem erezte magat kesznek)

2015. dec. 27. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!