Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leirnátok nekem a párotok...

Leirnátok nekem a párotok spermaeredményét? Hogy összehasonlitsam. És mit mondott rá a doki?

Figyelt kérdés
Össze szeretném hasonlitani az én párom eredményével hogy mi a megfelelö.És mit mondott az eredményeitekre a doki?Köszönöm
2010. márc. 24. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt megtalálod a referencia értékeket az oldal alján:

[link]

2010. márc. 24. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Még valaki tud segiteni??

2010. márc. 24. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én leírhatom de a miénk a legrosszabb kategória. Férjemnek 1,6 millió/ml. Életképes 7 %-ék. Ebből mozgó 2%-ék, egy helyben mozgó 5%-ék.

Mi lombikra megyünk.

Ha leírod a tieteket szívesen segítek, de így sajnos nem tudok.

2010. márc. 25. 11:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon sajnálom hogy rossz a tiétek:(de azért legalább lombikra lehet vele menni...

A párom eredménye:

Sejtszám 150 mill/ml

Mozgás 50% aktiv

Alak 70% kóros

Ph: 8

18-20 fvs.látoterenként

Szerinted milyen ez az eredmény?

Nem rossz az hogy az alaknak 70%-a koros?

Köszönöm hogy segitesz,aranyos vagy:)

Szia!

2010. márc. 25. 12:01
 5/7 A kérdező kommentje:
ja és már 2éve probálkozunk.
2010. márc. 25. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is két éve próbálkozunk.

A fehérvérsejt szám ami magas, ez gyulladásra utal, de van egy jó hírem, maximálisan kezelhető. Előfordulhat, hogy a gyulladás miatt van a kóros sejt szám is.

De! Kérdésedre válaszolva. százmilliós nagyságrendből 70% kóros. Még mindig tízmilliós nagyságrendű ami ép sejt.

Valószínűnek tartom, hogy egy gyógyszeres kúra után mikor elmúlt a gyulladás a kórós sejtek száma is csökken. /legalábbis nekünk mondott ilyet az orvos/

2010. márc. 25. 20:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az urologus megnézte az eredményét és 2másodpercet vetett rá és azt mondta hogy jobb mint ujkorában.Hát akkor most kinek higyjek?És most megint menjünk spermavizsgálatra?Ez a gyulladás ez elmuhat magátol?Ezt tölem kapta el a párom?Igy akkor nem is lehet gyerekünk hogy enyi a fehérvérsejt száma?Mennyi a normális?Létszi segitsél,látom otthon vagy a témában.

Köszi

2010. márc. 26. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!