2,8 TSH érték megfelelő, ha babát szeretnénk?
Nagyon határeset. 1 és 2 között a legjobb, ha babát szeretnétek. Az első trimeszterben pedig 0,1-1 közötti érték a 100%-osan stabil a babának.
30 hetes, pajzsmirigybeteg kismama
4.-nek.
Azok a referenciaértékek NEM kismamákra és babatervezőkre vonatkoznak! Ezért! A megfelelő pm-hormon a baba idegrendszerének kialakulásához szükséges. Ha nincs elég hormon, magas a TSH, alulműködik a pajzsmirigy, akkor egy ilyen értéknél való fogamzásnál sok eséllyel vetélés a vége. Nekem 3 ilyen ismerősöm van, 1, 2, illetve vmelyik 4 babát veszített el amiatt, hogy az orvosok hülyék, és azt mondták az értékeire, hogy ez a TSH jó. Holott nem...
2 éve vagyok pajzsmirigybeteg, kicsi alulműködéssel fogant az első babánk, 4,6-os TSH-val, 1 hét múlva már 6 fölött volt, a babám csak a 6. hétig fejlődött, elvetéltem, megműtöttek...
Ilyesmiért mondjuk, hogy rossz a kérdező eredménye...
Itt felvilágosulhatsz: www.konzilium.hu
Ez a doki a legprofibb az országban, Solymosi, én tőle tudom az infókat, de a jobb dokik ezt igenis tudják, csak ezzel nem nődokihoz meg endokrinológiára kell menni, hanem normális pajzsmirigy szakemberhez, abból is a jobbhoz...
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!