Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2,8 TSH érték megfelelő, ha...

2,8 TSH érték megfelelő, ha babát szeretnénk?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem azt mondta a doki,hogy az 1-hez közeli érték tökéletes a babához.
2010. márc. 24. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon határeset. 1 és 2 között a legjobb, ha babát szeretnétek. Az első trimeszterben pedig 0,1-1 közötti érték a 100%-osan stabil a babának.

30 hetes, pajzsmirigybeteg kismama

2010. márc. 24. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az sok!!!Én is pajszos vagyok!Üdv:24 heteske
2010. márc. 24. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 3.napi vérvételen 2,3 volt és azt mondta a doki hogy jó..minden más értékem is teljesen jó. Egyébként 0,5 és 4,5 között kell lennie, nem értem miért mondjátok az 1-et?
2010. márc. 24. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

4.-nek.

Azok a referenciaértékek NEM kismamákra és babatervezőkre vonatkoznak! Ezért! A megfelelő pm-hormon a baba idegrendszerének kialakulásához szükséges. Ha nincs elég hormon, magas a TSH, alulműködik a pajzsmirigy, akkor egy ilyen értéknél való fogamzásnál sok eséllyel vetélés a vége. Nekem 3 ilyen ismerősöm van, 1, 2, illetve vmelyik 4 babát veszített el amiatt, hogy az orvosok hülyék, és azt mondták az értékeire, hogy ez a TSH jó. Holott nem...

2 éve vagyok pajzsmirigybeteg, kicsi alulműködéssel fogant az első babánk, 4,6-os TSH-val, 1 hét múlva már 6 fölött volt, a babám csak a 6. hétig fejlődött, elvetéltem, megműtöttek...

Ilyesmiért mondjuk, hogy rossz a kérdező eredménye...

Itt felvilágosulhatsz: www.konzilium.hu

Ez a doki a legprofibb az országban, Solymosi, én tőle tudom az infókat, de a jobb dokik ezt igenis tudják, csak ezzel nem nődokihoz meg endokrinológiára kell menni, hanem normális pajzsmirigy szakemberhez, abból is a jobbhoz...

30 hetes kismama

2010. márc. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!