Facelle menstruáció előtt mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Két, három nap múlva kell meg jöjjön, és most teszteltem és negatív. Van tapasztalata valakinek a facelle teszttel?2015. dec. 22. 17:48
11/12 anonim válasza:
Nekem Facelle nem várt előtt 5 nappal pozitív lett, de a terhesség végén bebizonyosodott, hogy extra peteérésem volt, és úgy mensi környékén, kb. két héttel előbb eshettem teherbe.
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező csak arra a kérdésedre reagálnék, hogy amiben kérdezed, hogy pedig sokaknak korábban már pozitív. Ez csak egy jelenség, amit itt látunk... hiszen csak azok kérdeznek itt akiknek valami fura történik... pl korán tesztelnek pozit és nem hiszik el... és ez nők igen kis százaléka csak...de mivel CSAK ők teszik fel a kérdést így olyan mintha csak ezt látnánk.... hogy juj milyen sokaknak... pedig közel sem sok sőt igen ritka és kevés :) Becsapós dolog ám ez :) Tesztelésre a legbiztosabb, ha egy két napot már késik a mensi vagy az a legtutibb, ha a nemvárt mensi utsó napján tesztel az ember....tudom türelem játék, de sajnos ez már csak ilyen. Kitartás és összejön az a babóca :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!