Ha most van a tojcsis nyúlos nyák akkor van még esélyem arra hogy az esti együttlétből baba legyen?
Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 09:15
11/16 anonim válasza:
Oké kérdező, de akkor meg legyünk felnőttek és fogalmazzunk annak megfelelően. A párod kapod el és nem apád. Értem én, hogy családi felállásban "apa meg anya" van. De azért túlzásokba ne essünk már, mikor még terhes se vagy.
12/16 anonim válasza:
Hogy el tudtok veszni felesleges részletekben! Nem mindegy, hogy hogy fogalmaz? A kérdés teljesen érthető volt, hogy mire gondolt a kérdező. Ti is értettétek.. Mondjuk trollkodni könnyebb mint a kérdésre válaszolni. Ahhoz több ész kell...
Kérdező! Ha ma este "elkapod" az pont jó de nem árt holnap is!
13/16 anonim válasza:
minden rendben volt egyébként a kivizsgálásokon? mert ha több, mint egy éve próbálkoztok, gondolom, már voltatok vagy gondoltatok rá, hogy menni kellene. tudni kellene biztosra, hogy egyáltalán van-e peteérésed, hiába teszt meg váladék.
14/16 anonim válasza:
Istenem, aki ilyen félszavakba beleköt, az nyilván mindig pontosan, csakis lényegre törően és egyértelműen fogalmaz. Pl. sosem mondja, hogy "leugrok a boltba", vagy "bedobok egy kis kaját", ugye?? Gondolom náluk csak az megy, hogy "lassú léptekkel elsétálok az élelmiszer áruházba egy kis friss ropogós zsemléért..."
Szánalmas....
Kérdező: szerintem sem késtél le róla, nyugi. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek ! Igen én voltm vizsgálaton elvileg minden rendben. Párom egyenlőre csak házi tesztet csinált. Ami pozitív lett azaz életképessek a spermái. De januárban megy ő is kivizsgálásra ha addig nem lesz semmi. Bár most nagyon bízok ebben a hónapban. Mérem a hőm is. Eddig jól alakul :) majd megírom mi lett a vége. Remélem jó híreket hozok!:)
2015. dec. 26. 10:07
16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem írtad meg, mi lett a vége!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!