Még lehet pozitív a tesztem vagy én nem jól számolok?
December 8-àn voltunk együtt, nem vèdekeztünk mert ha jöni akar a baba örülnénk neki. December 15- én, volt erős meg jön érzésem kis ideig, azóta néha szurkál a petefészkem, utána olvastam a beágyazodàs folyamatnak és pont a 15 illik a beágyazodàsnak, viszont ma mégis negatív lett a terhességi tesztem, még egy kis halvány csík sincs rajta.
Ti mit gondoltok?
Azt hozzá teszem csak 8- án voltunk együtt.
Nagyon szépen köszönöm.
Mikorra nem várod? Hány napos a ciklusod? Mennyit késik?
Milyen érzékenységű, márkájú tesztet végeztél el? Alapjáraton 14 napot szoktak mondani a feltételezett sikeres aktus után, ami ugye tüszőrepedés körül van ideálisan, de pár nap eltéréssel.
Ha ezt vesszük alapul, 8+14=22, tehát holnaptól lenne érdemes tesztelni. Szóval még lehet pozitív a teszted, ez alapján.
Ha változó a cikluod,akkor a leghosszabb ciklusodat vedd alapul, és ahhoz képest tesztelj a nemvárt nap körül-után.
Ha babát szeretnétek, akkor próbáljatok meg sűrűbben együtt lenni, és ne egy naptól várjátok a sikert.
Szerintem addig van remény, amíg a menstruációd meg nem jön, vagy az utolsó aktus után számított 17-18 napra rá sem lesz pozitív-ekkor beleszámítottam a 14+napba, hogy az aktushoz képest később volt tüszőrepedés, a spermiumok várakoztak, ( utóbbiakra eltérő élettartamot írnak különböző helyeken, de 72 óránál többel nem érdemes számolni) stbstb. Utána már kis esélye van a terhességnek. Szóval van még néhány napod reménykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!