Szerintetek?:)
A legutolsó mensimkor (ami késett 2-3 napot) két naig barnásoztam , aztán két napig megvolt(elég volt 1-1 tampon)aztán 2 napig megint barnás volt.Kezdem már gyanúsnak érezni a dolgot, mert tegnap előtt milánóit párolt káposztával ettem, és sokat pisilek, meg nem tudom, hogy ez tünet e, de 1-2 hete nagyon zsírosodik a hajam(bár ez lehet sampontól is)
A múlt hónapban CSAK mensi esedékes napja előtti napon szexeltünk.Tesztet nem csináltam még, mert gondoltam megvárom a következő mensit,(jövő hét szombat) hátha más miatt van ez.
Szia!
Az igazság az hogy hasonló helyzetben vagyok én is!Mensesem előtt 2 nappal szeretkeztem a párommal!10 napot késett, de a teszt negatív lett!Most furán érzem magam, barnás folyásom van, görcsölök, egy-két szagtól undorodom...de majd csinálok tesztet ha a mostani mensim elmarad!Te is csinálj..az a biztos...vagy keresd fel az orvosod!Szerintem lehetsz terhes a tüneteid arra utalnak!Sok sikert!Valahogy üzenj ha megtudtál valamit!Kíváncsi vagyok én is!
Szeritnem mindketten lehettek terhesek. csinálj tesztet, lehet,hogy már most + lesz. Ha nem, akkor a menses kimaradása után 4-5 nappal.
Drukkolok nektek:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!