Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből még lehet pozi teszt?

Ebből még lehet pozi teszt?

Figyelt kérdés
Mensim az utóbbi időben fixen 28 napos. Babát tervezünk. Mensim 3 napja késik, viszont görcsölgetek, de mensi sehol. 4 napja a nemvárt előtti napon csináltam délutáni pisiből egy tesztet, ami negatív lett. Előfordulhat hogy később fog pozit mutatni? Max 5 nap késést kivárok és ujabb tesztet csinálok. Hőm egyébként 36.9-37.0 a napokban még.
ma 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a logikád....egy 4 nappal mensi előtti negatív tesztnek hiszel, a mensi késésnek meg nem?

4 nappal mensi előtt nem lesz ám mindenkinek pozitív...van akinek csak két nappal előtte lesz pozi. A 25-ös teszt meg csak a nem várt napján.

Csinálj egyet ér kiderül. Ha negatív akkor nincs terhesség. Ha pozi akkor meg lehet örülni.

Az is lehet, hogy másnap már pozi lett volna a teszt.

ma 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem mensi előtt 4 nappal teszteltem. Hanem mához 4 napja. Az a mensi előtti napon volt. :)
ma 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, figyelmetlenül olvastam.

Akkor nagy az esély, hogy nincs terhesség. Babatervezéskor sokaknak szokott megcsúszni a ciklus...amolyan pszichés dolog. Egy kontroll teszt nem árt, mert ha pár napot késett csak az ovu, ami ugye a mensi késés miatt biztos, hogy később volt, akkor lehetett még negatív a teszt.

Bár ilyenkor napról napra kisebb az esély, hiszen az már statisztikailag is fura lenne, hogy pont késik 1-2hetet a az ovu és még terhes is legyen az ember.

Amíg nem jön meg, mindig van egy kis remény, ha rendszeres együttlét van.

ma 12:30
 4/6 A kérdező kommentje:
A pisi délutáni volt, nem volt túl koncentrált. Ráadásul nem keresgèltem a teszten a második csikot, hanem ahogy végigfutott a vizelet és láttam higy negatív, kihajítottam a szemétbe 🫣😅 reménykedem azért hátha összejött. Amúgy 6 honapja rajta vagyunk a babón, van már egy fiunk, nem stresszelünk rá. Csak ez így fura most mert a 6 honap alatt egyszer sem késett még. Mindig inkább hamarabb jött meg.
ma 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:

És mi gátol abban, hogy most, hogy késik 4 napja újra tesztelj?

Főleg ha a negatív teszted korai volt, délutáni és a 10 percet sem vártad meg? Vagy az a referencia és többé nem is tesztelsz? Akkor hogy lenne pozitív

ma 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék 2 nap múlva tesztelni, akkor már talán biztos lesz hogy bava van ☺️
ma 13:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!