Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor van ovu? Ha pozi az lh...

Mikor van ovu? Ha pozi az lh vagy ha negatív?

Figyelt kérdés

Nekem az a kérdésem hogy tegnap lett egy erős lh tesztem.. együtt is voltunk párommal. Ma is csináltam lh.t ma már halványabb...most akkor hogy is van? Akkor van ovum mikor full pozi vagy akkor mikor már negatív? Azaz vagy ma hajnalban... vagy holnap valamikor gondolom én..

Köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 20. 17:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25 😊
2015. dec. 20. 20:09
 22/26 A kérdező kommentje:
Na ezen tudok kiakadni . Hogy ilyen fiatalok vagyunk ès itt tipródunk , hogy nem jön össze vágyunk rá stb. Mások meg nrm is akarják aztán terhes lesz ha rá néznek is... :(
2015. dec. 20. 20:42
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen, bosszantó és igazságtalan. Az méginkább kiakaszt, hogy fizetem rendesen a férjemmel együtt a tb-t és így is százezrekbe kerül egy lombik kezelés.
2015. dec. 20. 20:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Hát igen.. ez elég elszomorító!! Egyszer biztos sikerül nekünk is! Az én hőm ma felejebbbment most 36.8. Én már nem tudom ki kivel van. Ilyenkor kezd elmenni a kedvem az egésztől.mindegy majd alakul :)
2015. dec. 21. 07:07
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem tudod belőni mikor van ovu menj nőgyógyászhoz és csináltass cikluskövetést. Ő tutira meg tudja mondani mikor van tüszőrepedés, mikor kell együtt lenni.
2015. dec. 21. 10:09
 26/26 A kérdező kommentje:
Szerintem később volt.d mindegy 2 naponta voltunk együtt lesz ami lesz. Igazából egyre jobban viselem. Nem stresszelek már úgy rá.
2015. dec. 23. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!