17-én kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma pisilés után a wc-papíron volt egy csepp vér?
Figyelt kérdés
Elmentem utána fürdeni azóta sincs semmi. Ilyenkor mi van? Van még esély rá,hogy babás legyek?2015. dec. 20. 16:02
21/25 anonim válasza:
Na??? 13as vagyok,9kulombozo orvosnal voltam egyszer 3napig korhazban tartottak mert akkor nagyobb adag jott,de soha senki nem tudta megmondani mitol van.Agynyugslomra iteltek,de miutan akkor sem mult igy nem igazan tartottam be utana...a 8.honap vegen mondta egy doki akinel vegul szultem,hogy ooo ez nagyon sok nonel van,nrm kell vrle foglalkozni amig nrm menstruacio mennyisegu vagy nem gorcsol...
22/25 A kérdező kommentje:
Clear Blue tesztet csináltam most délután,de negatív lett. Most mi van? 50 miu/ml-es érzékenységű a teszt.
2015. dec. 22. 23:12
23/25 anonim válasza:
Hát, az nem feltétlen mutatja ki, vannak érzékenyebb tesztek is, mint pl egy 10-es. Azzal kéne megpróbálnod :)
24/25 anonim válasza:
Szia kérdező! hogy vagy? megjött vagy terhes vagy?
25/25 A kérdező kommentje:
Megjött:(
2016. jan. 21. 03:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!