Mennyi idő, mire teljesen tud szólni pisilés előtt és nem csak az első csepp bemenetele után?
Figyelt kérdés
2,5 éves,és kb 1 hónapja már nincs pelusa csak az éjszakai alvásnál,nagy eredmény ez nekünk mert hallani se akart a biliről se wc-ről,de ha levettem róla a pelust még pisilni se mert,igy visszatettük a pelust,de egy hónapja ő maga szolt,megy a wc-re pisilni.szól is nagyon szépen,de egy csepp mindig bemegy,mennyi idő,mire már az se fog bemenni?2011. aug. 13. 19:46
1/2 anonim válasza:
Ez gyerekfüggő. Viszont ajánlanék egy trükköt!
Kétóránként küldjétek el pisilni, ezzel kiküszöbölitek a baleseteket, és akkor szépen lassan megtanulja, hogy ne csak az utolsó pillanatban szóljon.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi,ha úgyérzem régen pisilt elmegyünk és pisilünk,ha igy csinálunk,egész nap nincs egy csepp pisi semviszont én mg pont igy gondoltam,hogy igy nem fogja megtanulni,hogy azonnal szóljon ha psilni kell.ha egész nap rá bízom hogy szóljon,akkor szól,de egy csepp mindig bemegy,sokan azt mondják ez természetes,ezt akartam megrudni,ez tényleg igy van e.
2011. aug. 15. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!