Most már orvoshoz kéne menni, ha babát szeretnénk?
Figyelt kérdés
2 éve abbahagytam a bogyót, 1,5éve nem védekezünk sehogy. 27és 28 évesek vagyunk a férjemmel, és eddig nem lettem terhes!! Pedig most másnaponta voltunk együtt, de mégis úgy néz ki megjött ma. Igaz gyertyába még nem álltam utána, de próbálok ágyban maradni utána. Elég rendszeres a vérzésem 24-28 naposak a ciklusaim. Lehet vele a baj? Elég sokat cigizik:( Köszi a válaszokat2010. márc. 23. 19:28
1/6 anonim válasza:
Hát a cigi biztos nem segít, de az én párom is cigizett. Bár nekünk is csak 2 év után jött össze. Húztam azt, hogy dokihoz menjek, de szerintem még 2-3 hónap és mentem volna. Hál istennek már csak a pozitív teszt miatt kellett mennem. K
2/6 anonim válasza:
szia hasonlo tortenet , mi 2 eve probalkozunk babaval , sajnos sikertelenul ,szerintem keress fel egy orvost , en most varom, illetve nem varom a mensimet 2 nap mulva es utanna megyek atjarhatosagira , aztan pedig inszemre
keress fel egy orvost es kerd ki a velemenyet
3/6 anonim válasza:
Igen, mostmár dokihoz kellene menni.
5/6 anonim válasza:
orvos és cigit abbahagyni :)
ahogy te is teszel az egészségedért pl. terhesvitaminnal, úgy neki is kéne. no cigi, no pia, egészséges kaják ilyesmikkel
6/6 anonim válasza:
Sógornőm is cigizett, nem is jött a baba nekik 2 évig.Majd abba hagyta, és fél évenn belül terhes lett a 2. gyerkőcével.Az első gyerek neki elsőre összejött.Most 23 hetes babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!