Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek, ha ejszakank...

Mikor teszteljek, ha ejszakankent sokszor kelek pisilni?

Figyelt kérdés
Altalaban 11-kor megyek agyba, es eloszor 1 es 2 ora kozott kelek fel, utana kb. 3-kor, aztan hajnalban legalabb egyszer, de van, hogy ketszer is (sokszor fel oras kulonbseggel), es utana 7-kor kelek, olyankor megegyszer, de ha meg visszafekszem lustizni egy 10 percre, akkor utana is siman tudok (igazabol en mindig tudok pisilni- vesebetegseg miatt). Szoval a legkoncentraltabb pisim az az ejszakai elso pisim lehet, 1-2 ora fele. Ekkor a legerdemesebb tesztelnem? Szamit ez ennyire? Gondolom nem veletlen mondjak, hogy reggeli pisibol, az a "legerosebb". Vagy ha a menzesz elmaradasa idejen (remelem, hogy lesz ilyen) tesztelek, akkor mar mindegy? Tegnap tettem fel egy kerdest, es el tudom kepzelni, hogy emiatt lett negativ a teszt (meg hogy megsem a 15. dpo-n voltam). http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2015. dec. 20. 09:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Fentebb linkeltem a diagramomat, meg nem kellett volna megjonnie, meg nem is akarok tesztelni, csak kivancsi voltam, hogy mikor erdemes. de ezeket mind leirtam :)
2015. dec. 20. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!