Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek...

Szerintetek mikor teszteljek újra?

Figyelt kérdés
November 29-én megjött a mensim. Csak 3 napig tartott, kevesebb volt jóval, mint szokott. Utána 3 napig nagyon halvány rózsaszínes folyásom volt. Múlthéten csináltam egy tesztet délután az negatív lett. A teszt után elkönyveltem magamban, hogy biztos nincs baba, de valamiért azt érzem, hogy csinálnom kellene még egy tesztet. Amióta "megjött" azóta is görcsölget a hasam, olyan mint ha újra meg akarna jönni és a fejem is fáj. Ja, a reggeli hőm 36,9 már 3 napja, igaz előtte nem mértem csak múlthónap elején, de az alap hőm 36,5 körül szokott lenni. Szerintetek mikor teszteljek, hogy biztosat mutasson? Vagy biztosan nincs baba? Előre is köszi ha adtok valami tanácsot!
2015. dec. 8. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
1 tanacs: reggeli elso vizelet holnap! 2 tanacs: irany a nogyogyaszat uh :) Az a tuti sztem.
2015. dec. 8. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Negatív lett a teszt, itt már tuti nincs baba :(
2015. dec. 9. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!