Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyentől lehetek terhes? Segitség

Ilyentől lehetek terhes? Segitség

Figyelt kérdés

Tegnap a baratommal gumi nelkül rakta be,behatolt vagyis kicsit tul ment a behatolasnal.nagyon picit. Es csak berakta nem csinaltunk semmit. Es mikor erzet valamit, gyorsan ki is vette. Mondta ő érezte hogy nem jött ki semmi. Lehet ilyet,hogy erzi? Előváladéktól is lehetek terhes?

Reggel mikor felebredtem,nagyon fajt a fejem,és szédültem. Lehet csak a közepes szintü depressziótól van?

2015. dec. 19. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%
100 esetből 1 esetén van terhesség előváladékból ...emberek hónapokig próbálkoznak teli puttonyos spermával...ne szajkózzuk már a sablonszöveget háttértudás nélkül...az igazi előváladék ami tartalmazhat nagyon minimális sejtet ( amit a hüvely ph kb. azonnal lekaszabol...) egy tisztító folyadék, közvetlenül az ejakuláció előtt folyik ki...nem berakás közben bármikor...
2015. dec. 19. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Esemény utánit be ne vegyél...fél évre hazavágja a ciklusodat...
2015. dec. 19. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg ne vegyen be! Egy gyerek, gyerekkorba (nem gondolnal tul idosnek a kerdezot) egy eletet borit fel egy eleten at.

Leszarnam a ciklusom, ha gyerek vagyok es meg nem akarok gyereket.

17 voltam mikor elszakadt a gumi, mentem es esemenyutanit kertem.

Inkabb par honap cuklus zavar mint 17 evesen gyereket szulni.

2015. dec. 19. 15:38
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Én 4 évig megszakításosan voltam együtt a párommal! Soha semmi nem volt. Szerintem nem kell tabit bevenned! Csak a szervezeted viselné meg! Nem olyan könnyű teherbe esni. Nem árt ha mondjuk peteérés közelében vagy! De szerintem nem kell aggódnod.
2015. dec. 19. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Persze h nem kell...mi 8 évig megszakításossal csináltuk aztán mikor akartuk az első hónapban összejött. De riogatni meg hormonzavart okozni könnyebb.
2015. dec. 19. 17:15
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Ja es ha terhes lesz akkor felnevelitek helyette!

Anyam!

2015. dec. 19. 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha meg nem lesz és elcseszed vele a pajzsmirigyét akkor fizeted neki az élethosszig tartó gyógyszert....nem sokkal drágább az abortusz se. Ugyanolyan gyilkosság így is meg úgy is.

Mellesleg nem lesz...ezt csak a biológiai IQ lightok hiszik rettegve...

2015. dec. 19. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!