Hallottatok mar olyan sztorit hogy egy lany lefekudt az apjaval? a kesobbiekben meg terhes lett? ilyen megtortenhet M. O-n?
igen, a terhességhez egy női és egy férfi ivarsejt kell, a szexhez meg egy nő és egy férfi.
Apja lánya is nő és férfi. Így megtörténhet.
De ezt Tiltjak itt M.O-n nem ?
Sajnos Baratnom terhes a nevelo apujatol.. es nem akarja elvetetni.. szivem szerint feljelentenem mind a 2-ot..
Vérfertőzésnek hívják, és törvény tiltja. A nevelőapa az más, arra nem tudom, van-e törvényi tényállás, ha a lány 14 évnél idősebb, és beleegyezéses a kapcsolat (illetve lehet bizonyítani, hogy nem nemi erőszak történt).
Megtörténhet, és meg is történik rendszeresen, leginkább az alsóbb társadalmi szubkultúrákban.
én legutoljára olyat hallottam, hogy 2-3 lányt tartottak fogva, rendszeresen erőszakolták őket, a babák vagy magzati korban még elhaltak, vagy újszülöttként ellátás hiányában
és ez Magyarországon.
ha nevelő apukája, akkor semmilyen rokoni kapcsolat nincsen köztük gondolom.
ilyen esetben nincs semmi törvényszegés vagy vérfertőzés
bár nyilván nem etikus az anyával szemben. én sose tudnék többet a lányomra nézni úgy,hogy ez ne jusson eszembe.
Folytatom
Keringett a faluban, hogy a a testvérével feküdt le, ő is terhes lett, meg is tartotta, de sérülten született a fiú. Mondjuk a lány is gyámság alatt állt és áll a mai napig, habár már a nő 40 éves, a fiú is 20. Tehát nem is volt túl fiatal a lány, amikor lefekudt az apjával vagy testvérével. De lehet, hogy kényszerítették, ki tudja. Én sajnálom őt nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!