4 db terhességi tesztet csináltam, mond pozitív lett. Most jöttem a dokitól, aki közölte velem, hogy nem vagyok terhes, 1-2 napon belül meg jön a menzeszem. Akkor most mi van?Mind a 4 teszt tévedett?És miért fáj a mellem?És miért émelygek?Nem értem.
Figyelt kérdés
2007. nov. 9. 11:32
1/11 anonim válasza:
Szerintem menj el egy másik orvoshoz is!Az lesz a biztos!De azt a pár napot várd ki!kb. 4 napot!Ha megjön akkor tárgytalan, de ha nem menj el egy másik dokihoz, aki lehet már jobban látja a babát!Sok sikert!
2/11 anonim válasza:
Szerintem négy teszt nem tévedhet, az orvos pedig hülye. Attól mert még nem látja, tehes lehetsz. Keress egy másik orvost.
3/11 anonim válasza:
Szerintem biztos a terhesség.Négy teszt nem téved.Viszont tapasztalatból tudom,hogy ha túl korán mész az orvoshoz az uh még nem látszik.A terhességi tesztek a hch hormon elven müködnek és a hcg hormon csak akkor van jelen a szervezetben ha terhesség áll fent.Tehát szerintem tuti a terhesség.
4/11 anonim válasza:
A teszt nem téved,biztos terhes vagy.jobb esetben még nem látszik a baba,rosszesetben lehetsz méhen kívüli terhes.ne izgulj,inkább mielőbb keress egy új orvost.
5/11 anonim válasza:
Én is az új orvos mellett voksolok, mielőbb...de szeritnem akkor is menj el, ha véreznél, hisz 4 + teszt már nem semmi, és a mellfeszülés, hányinger is terhességre utal.
És nem idegeskedj, nem tesz jót a babának.-)
6/11 anonim válasza:
Senki nem hallott még álterhességről?? Ilyenkor az összes hormonális változás és terhességi tünetegyüttes beindul, mégsincs beágyazódott petesejt. Meg kéne várni azt a menzeszt és utána vizsgálódni tovább...
7/11 anonim válasza:
Azt tényleg nem gondolod komolyan ugye hogy a tesz kimutatná az állterhességet?
8/11 anonim válasza:
Mindenképp menj másik orvoshoz! Mioma is okozhatja a tüneteket. Ja és a tesztet pozitívvá teheti, de csak akkor ha rossz indulatú!!! De ne várj sokáig! Szurkolok hogy baba legyen a dologban!!! Az álterhességet nem mutatja ki a teszt!
9/11 anonim válasza:
a szervezetben előforduló magas hormon szint is mutathat pozitív tesztet terhesség nélkül :( viszont mindenképp keress fel egy másik orvost is hiszen sokszor tévesen diagnosztizálnak....persze nem jelenti azt hogy mindegyik "hülye" lehet még nem látható a baba de azis hogy csak hormonális a problémád.
10/11 anonim válasza:
nekem volt ilyenem,3 tesztet csinaltam minden tunetem megvolt a mellem duzzadt es mikor megnyomtam meg valadekozott is.teszt szerint terhes voltam pedig a mehem nem zart be baba sehol,vervetelre kuldtek mert 3 honapig nem jott meg,az fsh-m magas volt az lh-m alacsony a prolaktinom meg annyira megemelkedett hogy 3 evi kezeltek,baba csak utanna lett.menj masik orvoshoz es ha o is aztmondja hogy nincs terhesseg akkor egyertelmu a hormonalis elvaltozas.ne idegeskedj tudom h konnyu ezt mondani de adj egy kis idot magadnak es kiderul mi van veled.es ne aggodj ha hormonos a tema,nekem is lett babam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!