Ilyen görbéböl lehet még baba?
Sziasztok,
A ciklus elején par napig nem tudtam vezetni a görbet, de azota így néz ki:
Ez alapján lehet még remény babára? ( Tegnap eléggé fájt a hasam- eleinte görcs jelleggel a petefészkemnél, utána pedig inkább szúrósan, a köldököm körül.)
Elöre is köszönöm a válaszokat.
Az furcsa lenne, mert a bejelölt idöpontban az ovu teszt is + volt ( másnap már nem ). Illetve amit tegnap csináltam is teljesen negativ lett.
Ezért is nem értem a dolgot..
Hol mérsz és milyen hőmérővel?
Nem kellene így ugrálni a hőnek. Akkor szokott ilyen lenne, ha valaki rosszul mér. Pl: Nem maghőmérsékletet, vagy nem egy időben, esetleg túl hamar abbahagyja a mérést. Minimum 5 percig kell benn tartani a hőmérőt.
Nos, némi friss info a görbéhez.
1, jelenleg így néz ki: [link]
Mérni szájban mérek higanyossal, illetve fulben infrással ( a 2 eredményei megegyeznek )
Tegnap és ma csináltam ovu tesztet, josteszt jelleggel. A tegnapi halvány 2 csik, a mai határozott 2 csik. ( a ciklus elején / egyéb napjain az ovu tesztjeim teljesen negativok szoktak lenni - nem halvány ... full fehér - )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!