21/39 anonim válasza:
Akkor innentől főleg egyértelmű. :) Gratulálok!
Jó gyors lehet a HCG termelődésed. Ikrek vannak a családban? :D (olvastam, hogy attól is lehet hamar magas)
22/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm bár szerintem meg nagyon korai nem merem beleélni magam még.Igen vannak en is egypetéjű iker vagyok és a párom anyukája is az:D
2015. dec. 17. 15:17
23/39 anonim válasza:
Gratulalok :)) Nincs uj foto? :p
24/39 anonim válasza:
Akkor gratulálok! Lehet te is ikreket vársz. :)
25/39 A kérdező kommentje:
Köszönööm:)) sajnos nincs barhogy probalom fotózni nem adja ugy vissza,de ha ez azert ennyire halvany mert du ni akkor a holnap reggeli is erősebb lesz már es nem kell 2napot varni?
2015. dec. 17. 19:46
26/39 anonim válasza:
Mindenképp írd meg a későbbiekben is, hányan vannak! :) Mert hogy valaki van ott, az tuti! Nagyon szurkolok!
27/39 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp irok:) félek tőle amugy hogy mégis megfog jönni a nemvárt napjan ha erősödik a teszt akkor ez nemvaloszinu ugye? :/ en remelem hogy nem ikrek első terhesség (lenne) 21 éves vagyok :)
2015. dec. 17. 20:01
28/39 anonim válasza:
Ha erosodik nem igen fog megjonni :) Majd ird meg! No para ha meg ikrek akkor egyben letudod :D
29/39 anonim válasza:
Nem fog megjönni, olyan szépen termelődik a HCG, nyugi. :)
30/39 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :)) holnap fogok tesztelni megirom milyen lett :)
2015. dec. 18. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!