Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a teszt a pozitiv?

Szerintetek ez a teszt a pozitiv?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 15. 22:29
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
10.dpon ha megismétlem es akkor is 2csikos akkor má lehet örülni? Vagy mindenkepp varjam meg hogy kesik e?:)de akkor ha ez a teszt pozi annak mar erősebbnek kell lennie ugye?
2015. dec. 16. 08:50
 12/39 anonim ***** válasza:
Igen. Ha ez a teszt pozi,akkor mar a holnap reggeli is erosebb lenne! (Lesz)
2015. dec. 16. 09:02
 13/39 A kérdező kommentje:
Jolvan köszönöm szépen a válaszokat pénteken kiderül:) remélem ki tudom várni :D
2015. dec. 16. 10:17
 14/39 anonim ***** válasza:

Látni valamit rajta..

Sajna nekem ez a fajta teszt volt már álpozitív...

Drukkolok, hogy Nálad ne így legyen!

37hkm

2015. dec. 16. 10:56
 15/39 anonim ***** válasza:

10dpon-t biztos neked már szép erős lesz, ha ilyen hamar látszódik már.

De azért várd meg a nem várt napját, majd az uh-t. Nekem voltak még 12dpo-n is pozitív tesztjeim, de semmi sem lett belőle, vélhetően kémiai terhesség. Igaz, nekem sosem volt még ennyire sem fotózható, ráadásul nem is erősödött, ebből azért sejtettem, hogy nem lesz jó vége.

2015. dec. 16. 11:19
 16/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) nekem is volt már kémiai terhességem pozitiv teszt volt uhn nem lattak semmit majd ket hét késéssel megjött pozitiv teszt is akkor volt amikormar jopár napja késett utana nagyon erőssen fajdalmassan megjött :/
2015. dec. 16. 12:09
 17/39 A kérdező kommentje:
Ahogy a teszt megszaradt már még jobban kivehető a 2.csik remelem sikerült:)
2015. dec. 16. 12:11
 18/39 anonim ***** válasza:
Most biztosan sikerült neked, hisz már jó korán mutatja. :) Nagyon drukkolok!
2015. dec. 16. 12:23
 19/39 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd ezt a tesztet negatívnak vagy értékelhetetlennek és menzesz kimaradása után tesztelj. Akkor majd, ha pozi lesz jobban örülsz majd. :)
2015. dec. 16. 13:06
 20/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok:) elszámoltam magam és ez a teszt nem az 5.dpon hanem a 6.on készült

Nembirtam péntekig várni én igazabol lehetetlennek tartottam h ilyen koran pozi legyen az a teszt de azert kivancsisagbol ma is csinaltam egy tesztet(8.dpo) mert ha akkor pozi volt most megjobban latszania kell

Xepil tesztet csinaltam du ni pisiből 2perc elteltével előjött a masodik csik igaz nagyon nagyon halvany de rozsaszin es ugyanolyan vastag mint a kontroll vonal :))

2015. dec. 17. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!